CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Imatges, Internet Sense finalitat comercial Compaginació M. Altimires Sant Martí del Canigó Pau Casals.
Advertisements

EVOLUCIÓ HISTÒRICA I ESTRUCTURAL DE L’EDIFICI
Illes Canàries.
Pràctiques de Psicopedagogia a Londres
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza
Treball de MÚsica les castanyoles
EL CASTELL CREMAT AUTORES: Mar i Pei Pei.
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
Scala era el nom que els romans donaven a una platja propera a Empúries.
Portal de Santa Madrona
JESÚS DE NATZARET.
Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?
ELS TEATRES D’ESPARREGUERA ABANS I ARA
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
Us proposem no tocar el ratolí: 2’ 7’’
EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
Coneixement del Medi Social i Cultural
La Caseta - Serveis Educatius . Servei Municipal d’Educació
Taller de flotació 1.
Continuació: l’espai II
2.- CARACTERÍSTIQUES GENERALS
Castell de Castelldefels
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
Monestir de Poblet.
TORRES DE DEFENSA A BEGUR.
كلمه رئيس البلديه السيد المحامي عادل بدير بسم الله الرحمن الرحيم برعاية بلديه كفر قاسم تم بعون الله في شهر اكتوبر 2014 افتتاح قسم الخدمات النفسية الجديد.
CIUTADELLA DE CARCASSONE
A quina hora i en quin espai hi ha més soroll a l’escola?
MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.
L’EDAT MITJANA Pablo Arcas Arcas.
La música en La civilització xinesa
Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
Perfil dels enquestats
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
BIG BANG I VIA LÀCTIA.
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
La serra de Verdera o serra de Rodes 1.
Post d’enclavament. Post d’enclavament Post d’enclavament.
+ En plena confusió, a causa de la malaltia i la persecució, el pobre crida anguniosament Déu. + El seu alliberament per part de Déu causarà vergonya.
Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
OBSERVEM LES PLANTES NOM: DIA:.
Santa Maria del Pi.
El castell de Clariana està ubicat a Argençola, Anoia
El monestir de Pedralbes
EL PRIMER MANAMENT MT, 22,
PARÀBOLA DEL PARE QUE PERDONA
Els alumnes de 3r ens presenten SANT HILARI SACALM
PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.
Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.
BAIX EMPORDÀ.
CICLE INICIAL Visita a la Fundació CRAM
SORTIDA PER BARCELONA CAIXAFORUM.
EL BARRI DE SANT ANTONI.
reforma ortogràfica i gramatical
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .
La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.
Viatgem per Llinars i els seus voltants
A la serra de Rodes (o de Verdera).
El SOL 1.Què és el Sol ? Una estrella.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Transcripción de la presentación:

CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal i també l’església . Està situat a Peñíscola,a la zona més elevada de la ciutat, a una altura de 64 m sobre el nivell del mar. Té un perímetre de 230 m i una altura de 20 m. Era una fortalesa d’ origen templer. Actualment és un monument històric i s’hi fan visites guiades. La meva opinió personal és que està molt ben conservat i es poden visitar totes les estances del Castell (l’església, el pati d’armes, la torre, el menjador, la biblioteca i les garjoles).