La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és."— Transcripción de la presentación:

1 SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és d’estil gòtic. Santa Maria del Mar està a la Plaça de Santa Maria al barri de la Ribera (Barcelona). Es va construir entre l’any 1329 i 1383, fa 80 m de llarg i 34,5 m d'ample. L'església de Santa Maria del Mar es va construir fora de les antigues muralles romanes de Barcino.

2 Els comerciants van aportar els diners i el rei Pere III va donar el permís per la construcció de la basílica. La gent senzilla hi van posar mans, espatlles i barques per transportar les pedres necessàries des de la muntanya de Montjuïc.  Personalment m’ha agradat molt, l'estètica és impressionant però per dins també és molt xula. Us la recomano.

3


Descargar ppt "SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és."

Presentaciones similares


Anuncios Google