La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va."— Transcripción de la presentación:

1 ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va construir el s. XII. És d’estil romànic i barroc. A l’església s’hi anava a resar i a perdonar les coses que havies fet malament. Es va construir per poder resar a Déu. Al segle XV va haver-hi un terratrèmol a Vallfogona i l’església es va enderrocar. I a l’any la van tornar a construir. Fa uns 50 anys hi va caure un llamp a sobre i encara s’hi estan fent obres. És impressionant entrar-hi perquè és molt gran. Al costat de l’església hi ha un comunidor que era on s’aixoplugava el capellà per comunir les tempestes i les pedregades. És on es van casar els meus avis.


Descargar ppt "ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va."

Presentaciones similares


Anuncios Google