La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Pràctiques de Psicopedagogia a Londres

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Pràctiques de Psicopedagogia a Londres"— Transcripción de la presentación:

1 Pràctiques de Psicopedagogia a Londres

2 Hola, sóc una alumna de la Universitat de Lleida
Hola, sóc una alumna de la Universitat de Lleida. A l’Octubre del 2010 vaig anar a un Institut de Londres a fer les pràctiques de Psicopedagogia Aquí us explicaré una mica la meva experiència.

3 Allotjament Durant tot el mes, vaig estar vivint a una residència que està molt a prop de Portobello Road, a la zona de Notting Hill, es diu Bowden Court. Pel que fa a les instal·lacions està força bé, les habitacions són noves des del 2009, tenen una pica amb un mirall, televisió i bona calefacció. La residència també disposa de Wifi, una sala d’estudi, una sala d’estar,bugaderia i menjador. Les dutxes i els lavabos són compartits (amb cabines individuals), i estan força nets. El menjar deixa una mica a desitjar, i amb el preu (sobre uns 120€ a la setmana (qualitat – preu està molt bé) entra esmorzar i sopar.

4 Escola Vaig fer les pràctiques al Instituto Vicente Cañada Blanch, el qual es troba a Portobello Road, carrer molt conegut pel mercat que es fa setmanalment. Es tracta d’una escola bilingüe (Castellà - Anglès) i la majoria d’alumnes són fills de pares espanyols amb residència a Londres. Avarca des dels 3 fins als 18 anys.

5 La ciutat Hyde Park Camden Town London Eye Big Ben Covent garden

6 Londres és una ciutat amb coses noves a descobrir cada dia, des del seu metro tant particular, passant pels seus mercats (Camden Town i Portobello Road), els carrers que envolten la zona cèntrica de Picadilly Circus (Covent Garden, Oxford Street), els musicals, els quals es poden veure qualsevol dia de la setmana... Durant la primera setmana es fa una mica complicat ubicar-se, però un cop et deixes anar, no pararies de voltar. A més a més, és una ciutat que s’ha de veure des de totes les perspectives possibles. Per exemple, no em vaig cansar d’anar a veure el Big Ben, matí, tarda i nit, ja que no té res a veure en cap dels tres moments. Us animo a que viviu aquesta experiència, i us deixeu portar per les oportunitats que ofereix la Universitat.


Descargar ppt "Pràctiques de Psicopedagogia a Londres"

Presentaciones similares


Anuncios Google