La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Illes Canàries.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Illes Canàries."— Transcripción de la presentación:

1 Illes Canàries

2 Punt 1:Situació geogràfica (I)
Les Illes Canàries es troben envoltades per l’Ocèà Atlàntic. Canàries està situat al costat d’Africa (Marroc), per sota de la península Ibèrica.

3 Punt 1:Situació Geogràfica (II)
La Bandera està dividida en tres colors: -BLAU -BLANC -GROC En el mig té un escut on hi ha 7 granets de sorra que signifiquen les set Illes, al costat té 2 gossos perquè quan van arribar a les illes hi havia molts gossos per això prové la “Ca” de Canàries.                                        

4 Situació geogràfica (III)
La població de Canàries és de hab. Té una densitat de 268 hab per Km2. Té :7.447 km2. Per molt petites que siguin té més densitat de totes les comunitats, perquè i venen molts immigrants.

5 Punt 2: Situació Política (I)
Canàries està dividida en 7 illes: - La Palma - La Gomera - La Gran Canària - Tenerife - Hierro - Lanzarote Les Illes Canàries tenen 87 municipis en total.

6 Punt 2: Situació política (II)
Les institucions de govern són: - El Parlament. - Els Ajuntaments. - Govern de Canàries i la presidència. El president de les Canàries es diu Paulino Ribero Baute, que pertany al partit ATI (Agrupació Tenerifenya Independent).

7 Punt 2: Situació Política (III)
La llengua oficial és el Castellà. El seu estatut es va crear 1982. Competències: Acció exterior Agricultura, ramaderia i pesca. ECT,.... L’Himne de les Canàries és diu Arroró: “Soy la sombra de un almendro, soy volcan salitre y lava”

8 Punt 3:Relleu i Clima El relleu de Canàries és bastant muntanyos.
Una muntanya més ben dit volcà és el Teide ( m) , el Pic Izaya ( també és un volcà). El seu origen és volcànic, perquè la majoria de muntanyes són volcans. Les Illes Canàries no tenen cap riu perquè la seva extensió no és suficient perquè es formin rius, però sí que hi ha torrents, que són uns rius que només tenen aigua quan plou.

9 Punt 3:Relleu i clima El clima de Canàrias és “semi-tropical” per tant és molt agradable. També té un clima Oceànic/Atlàntic


Descargar ppt "Illes Canàries."

Presentaciones similares


Anuncios Google