La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de."— Transcripción de la presentación:

1 Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de pedra i té una torre de vigilància. El castell era on vivien els reis i els nobles. Hi ha una petita part on entrenaven els soldats. El castell el van construir per la gent més important, perquè tinguessin un lloc per viure protegit. Es conserva bastant bé perquè al segle XVII el van reformar i ara s’hi poden fer visites. A mi m’ha agradat molt perquè és molt interesant.


Descargar ppt "Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de."

Presentaciones similares


Anuncios Google