La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi."— Transcripción de la presentación:

1 SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi pot anar per la Via Laietana i després pel passeig d’Isabel II. i Es va construir al segle XIV, entre els anys 1329 i Era i és una catedral. Abans es feia servir per resar i ara és un monument turístic. Es va construir per resar. Està en molt bon estat. Va ser reformada el 1967 i s'hi va construir un nou presbiteri.  Entre els anys 1980 i 1990, la Generalitat de Catalunya va restaurar cobertes, vitralls i claus de volta, que estaven malmeses des del I ara una anècdota: una vegada un vidrier que havia d’arreglar un dels finestrals va posar-hi l’escut del F.C. Barcelona. És molt bonica i val la pena anar-ne a visitar l’interior i l’exterior. És molt gran.


Descargar ppt "SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi."

Presentaciones similares


Anuncios Google