La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i."— Transcripción de la presentación:

1 EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i és un castell d’estil Romànic. L’any 1714 Cardona va ser la darrera ciutat a rendir-se a les tropes borbòniques, que no van poder conquerir el castell perque estava molt ben defensat. Al castell hi ha una torre rodona que es diu Torre de la Minyona. La llegenda diu que allà van tancar la filla dels Comtes de Cardona per haver-se enamorat d’un príncep àrab. La van tenir tancada fins que es va morir. Al castell també hi ha una esglèsia romànica, acabada a l’any 1040 i que està molt ben conservada. Ara el castell és un hotel i diuen que en una de les habitacions hi ha un fantasma. La gent que hi ha dormit expliquen que han sentit sorolls. Per a mi és un castell molt bonic i val la pena veure'l .


Descargar ppt "EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i."

Presentaciones similares


Anuncios Google