La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es."— Transcripción de la presentación:

1 CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es va construir al segle XI, i es va reformar als segles XIII-XV, XVI, XVII-XVII. Es troba a Cornellà, al barri Riera, carrer Rambla de Josep Anselm Clavé, C. Mossèn Jacint Verdaguer. És un de els edificis emblemàtics de la ciutat de Cornellà de Llobregat, de la província de Barcelona. Antigament, una de les entrades principals es feia servir com una torre defensiva. La reforma ha conservat parts, però algunes les han hagut de renovar. Ara, el castell de Cornellà és una biblioteca. La meva opinió és que és molt gran i molt xulo.


Descargar ppt "CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es."

Presentaciones similares


Anuncios Google