La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre."— Transcripción de la presentación:

1 PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre el segle XII fins al segle XIII. Antigament havia estat lloc de pas obligat de camí a la Cerdanya. També té una torre de vigilància per veure qui entrava. L’estil és gòtic. És va construir per poder passar d’un lloc a l’altre. Ara es conserva molt bé i, serveix per passar d’una banda a l’altra de la ciutat. Per allà passen el riu Ter i el Ritort. A mi m’agrada molt perquè és un lloc emblemàtic de Camprodon.


Descargar ppt "PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre."

Presentaciones similares


Anuncios Google