La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc."— Transcripción de la presentación:

1 Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc de la casa de las aigües de Moncada i reixa. El Rec Comtal va ser construït al segle x .Les característiques són que estava fet per fusta pedra i metall. Amb ponts perquè circulin els vianants. Es va construir per transportar aigua. El rec comtal està en bastant bon estat.

2 Jo crec que el Rec Comtal és molt maco.
OPINIÓ Jo crec que el Rec Comtal és molt maco. Veure que una construcció del Segle X encara està dreta i continua funcionant és impressionant. Us recomano que ho visiteu. Us agradarà. Heu gaudit? ÀLEX


Descargar ppt "Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc."

Presentaciones similares


Anuncios Google