La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer."— Transcripción de la presentación:

1 La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer. Es troba al barri de Sants Unes de les seves característiques és que el cos central consta de planta baixa, un pis i golfes; la teulada és a una vessant i desaigua en la façana principal. Hi ha una sola obertura per pis seguint el mateix eix longitudinal. Es va construir al s.XIV  Una curiositat és que aquesta construcció li diuen “casa del dimoni” És d’estil gòtic. M’agrada molt i recomano visitar-la!


Descargar ppt "La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer."

Presentaciones similares


Anuncios Google