La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca."— Transcripción de la presentación:

1 Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca. Es va construir el 1277, al segle XIII. Era d’estil romànic, fa 12 metres d’alt i més cap enrere hi ha un mur d’uns 5 metres d’alt. El seu ús era defensar-se quan venien enemics, atacar…

2 Es va construir com a punt de vigilància i defensa de Palamós i els seus entorns. Està restaurat, es mantenen algunes bases de torre i els murs exteriors. El seu ús a l’actualitat són visites guiades que expliquen la història del castell i de Palamós. Penso que és molt interessant i bonic perquè està al costat del mar, a dalt d’un penya-segat.


Descargar ppt "Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca."

Presentaciones similares


Anuncios Google