La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al 1524. Al costat de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al 1524. Al costat de."— Transcripción de la presentación:

1 La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de la muralla romana es troba l'entrada a la Casa de l'Ardiaca del segle XII. La muralla romana es pot veure des de l’interior de l‘edifici a la planta baixa. 

2 La casa de l’ Ardiaca es troba al mig del barri Gòtic de Barcelona carrer Santa Llúcia, 1 , Actualment l’edifici es pot visitar. Personalment, m’ha agradat molt i em va agradar molt poder-ho visitar.


Descargar ppt "La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al 1524. Al costat de."

Presentaciones similares


Anuncios Google