La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza"— Transcripción de la presentación:

1 Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza
Energía Eólica Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza

2 Central eolica La energia eolica es la que s’obte del vent es a dir es energia cinetica . Sobte de el vent que fa girar un moli i amb el rodatge crea energia que es enviada a les centrals.

3 Parc eolic Aventatges d’un parc
1.- És un tipus d'energia renovable, ja que té el seu origen en processos atmosfèrics deguts a l'energia que arriba a la Terra procedent del sol. 2.-És una energia neta, ja que no produeix emissions atmosfèriques ni residus contaminants.

4 Parc eolic 3.-La seva instal·lació és ràpida, entre 6 mesos i un any.
4.-Pot instal·lar-se en espais no aptes per altres finalitats, com per exemple a zones desèrtiques, pròximes a la costa

5 Parc eolic Inconvenients del parc
1.-Per a evacuar l'electricitat produïda per cada parc eòlic és necessari construir unes que siguin capaces de conduir el màxxim d'electricitat que sigui capaç de produir la instal·lació. Tot i aixó, la mitjana de tensió a conduir sera molt més baixa. Això implicca posar cables 4 vegades més gruixuts, i sovint, torres molt altes, per acomodar correctament les puntes de producció.

6 Parc eolic 2.-Un dels grans inconvenients d'aquest tipus de generació, és la dificultat intrínseca de preveure la generació amb antelació. Donat que els sistemes elèctrics són operats calculant la generació amb un dia d'antelació en vista al consum previs.

7 Zona de la central - La central es situara a cariño al nord de galicia un lloc humit amb fortes corrents de vent a mes de 110 kh .

8 Situacion de cariño Cariño es un municipiop pequeño de habitantes al notre del a coruña donde corren rachas de viento muy fuertes lla que estan al lado del mar.

9 Beneficis per a la ciutat
A la ciutat li bindra ve lla que es una energia renovable i no contaminara els seus cels que es el mes important sino que donara a bast a tota la siutat sense cap problema. Estara apartada uns 2 kilomentres de la ciutat am una petita central al costat.

10 Beneficis per a la ciutat
Tambe tindra un abentatge mes perque no costara tant preu aquesta energia i podran pagar meñs per la seva electricitat, tambe sera mes barat perque el vent es una energia renovable .

11 Energia eolica Video de el treball


Descargar ppt "Víctor Orellana Iván de los ríos José David carranza"

Presentaciones similares


Anuncios Google