La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer."— Transcripción de la presentación:

1 Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer és el camí del castell. Es va construir al segle X (any 945). El seu estil són els següents: el romànic i el gòtic. Les seves característiques són: tenia les parets molt fines, les finestres eren molt petites i el castell era petit. Es feia servir per protegir el poble. Actualment el castell està mig derruït. Jo crec que és preciós. Tan el poble com el Castell.


Descargar ppt "Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer."

Presentaciones similares


Anuncios Google