La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?"— Transcripción de la presentación:

1 Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?
. Berta Puigcerver Dorà Grup B – Col·legi Sagrada Família Sant Carles de la Ràpita

2 Segons el Papa, una família amb amor és capaç de caldejar el cor de tota una ciutat amb el seu testimoni d’amor. (2 de Setembre de 2015)

3 Jesús ressalta l'amor com la base de la convivència humana, en la família, a l'església i a la societat en general. Això ens anima a pensar que l'amor és possible i que és la solució a tantes situacions d'odi i injustícia que es viuen en el món.

4 La llei ha estat feta per a restringir la maldat de l'home contra l'home, però si tots els éssers humans ens estiméssim amb la mateixa intensitat i amb la mateixa puresa, no necessitaríem lleis. Jesús va ensenyar els dos manaments més importants: el primer "Estima el Senyor teu amb tot el cor, amb tota l'ànima,i amb tot el pensament" "i el segon diu: “Estimaràs el teu proïsme com a tu mateix i afegeix" D'aquests dos manaments depèn tota la llei i els profetes.“ [Mateu 22, 34-40]

5 Entre nosaltres hi ha d'haver sempre amor, sempre perdó i sempre tolerància.
[Joan 13, 35] Si altres cometen errors també nosaltres els cometem, per tant res ha d'entelar la nostra comunió. I anem més lluny, si aconseguim incorporar a l'amor com a part del nostre comportament quotidià, en qualsevol lloc on estiguem i amb qualsevol persona, la gent sabrà que som seguidors del Senyor, no estimem de paraula ni de llengua, sinó de fet i en veritat.

6

7 Gràcies a tots els arguments exposats anteriorment podem veure que l’amor és l'únic sentiment i la única capacitat de fer canviar qualsevol cosa, perquè l¡amor es capaç de transformar quelcom i de molt més.

8 Estic ben segura que sense amor els homes i les dones no seriem com som avui dia, no tindríem empatia ni acció de gràcies, ni tan sols capacitat d’agraïment i ,senyors i senyores, no seriem res més que estàtues que representen quelcom i, nosaltres som molt més que això, som carn feta Home, som persones amb sentiments, pensaments i emocions i, sobretot, amb amor cap a un mateix i cap als altres.

9 Per exemple, si estàs trist perquè no trobes sentit a la teva vida, busca dintre teu, busca a Déu i sabràs, doncs, que ell és aquí i que sempre que sigui necessari ell estirà perquè ell és el teu acompanyant. Ell sap també que l’amor que ens ofereix és tan gran que es capaç de fer-nos estimar els uns als altres.


Descargar ppt "Quina és la fórmula de la felicitat que ens dóna la paraula de Déu?"

Presentaciones similares


Anuncios Google