La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA
DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS I ELS SEUS PARES L’ ESPEREN AMB MOLTA IL.LUSIÓ. *continua el dimecres 9 a la següent diapositiva

4 DIMECRES 9 LLEGIM L’EVANGELI LC 2, 1-7
HEM COL·LOCAT LES FIGURES DE JOSEP I MARIA PERÒ, QUE ELS VA PASSAR DESPRÉS QUE L’ÀNGEL GABRIEL ELS ANUNCIÉS LA BONA NOTÍCIA? LLEGIM L’EVANGELI LC 2, 1-7 Text de l’Evangeli en la següent diapositiva

5 L’EMPERADOR DE ROMA VOLIA ASSEGURAR-SE QUE TOTS ELS JUEUS PAGUÉSSIN ELS SEUS IMPOSTOS. PER AIXÒ, VA AMANR QUE FÉSSIN UINA LLISTA DE TOTA LA GENT QUE VIVIA A PALESTINA. JOSEP I MARIA ES VAN COMENÇAR EL VIATGE CAP A BETLEM PER INSCRIURE’S PER APUNTAR-SE A LA LLISTA. JOSEP ESTAVA PREOCUPAT PERQUÈ MARIA ESTAVA APUNT DE TENIR A JESÚS. QUAN VAN ARRIBAR A BETLEM TOTS ELS HOSTALS ESTAVEN PLENS I NOMÉS QUEDAVA UN LLOC LLIURE, UNA ESTABLIA ON DORMIEN ELS ANIMALS. VAN ARRIBAR JUST A TEMPS, VA NÉIXER JESÚS A L’ESTABLIA I COM QUE EREN MOLT POBRES, VAN FER SERVIR LA MENJADORA DELS ANIMALS COM A BRESSOL TOT PLE DE PALLA. ES VAN SENTIR MOLT CONTENTS PEL NAIXEMENT DE JESÚS I MARIA SOMREIA AL VEURE AL SEU INFANT.

6 DIJOUS 10 SOMIEM TOTS JUNTS! (3-7) LLENÇA’T AL NADAL! (8-11)
LLENÇA’T AL NADAL! (8-11)

7 Reflexió de la pregària a la següent diapositiva
DIVENDRES 5 PREGÀRIA I COMPROMÍS PARES Et donem gràcies Senyor, pels pares. Per tots els pares i mares. Gràcies perquè tots estimen tant als seus fills i perquè els seus fills els estimen tant. Gràcies per tots els petons i les abraçades. Gràcies per totes les estones en família. Gràcies perquè estimant molt els nostres pares aprenem nosaltres també a ser millors. Reflexió de la pregària a la següent diapositiva

8 DIVENDRES 5 Aquesta setmana recordant la figura de Josep i Maria volem donar importància a la relació amb els pares. Després de llegir la pregària en podem fer una petita reflexió: REFLEXIÓ - Els dies de Nadal, són un moment especial per compartir i fer coses diferents de la resta de l’any. en família. Hi ha alguna activitat de les que feu per Nadal amb els pares que us agradi especialment? - Per què podem donar gràcies als nostres pares? - Jesús també va ser ben cuidat per Josep i Maria. Per què els podia donar gràcies?


Descargar ppt "-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS."

Presentaciones similares


Anuncios Google