Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
BATXILLERAT 34R/1I/1P-212. EL BATXILLERAT LOE EL BATXILLERAT ÉS UNA ETAPA FORMATIVA Durada: 2 ANYS Titulació: BATXILLER SORTIDES: a)Estudis universitaris.
Advertisements

Activitats artístiques al CFA Miquel Martí i Pol De l’expressió oral i escrita a la cohesió social.
Procés de Reflexió Reglament del Consell Escolar Municipal 25 de setembre 2007.
C/ Santa Madrona nº Badalona, Catalonia, Spain
ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre.
S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc.
Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per.
Página 1 Creade - LHH, Programes d´Outplacement. Página 2 Què és Creade - LHH ? Context Com ho fem Components bàsics Consultoría Visió Global Consultoría.
S’anomena paper reciclat aquell que es fabrica amb un paper vell. Fins fa poc s’ha mantingut la confosa definició de paper ecològic –encara que no fos.
WEBQUEST: aprenentatge a través d’Internet Rosabel Roig Vila Universitat d’Alacant.
ELS BLOCS I LA SEVA APLICACIÓ A L’AULA Recull de propostes sobre els usos didàctics dels blocs Material del Curs de l’Escola d’Estiu Virtual d’Espiral.
INTRODUCCIÓ A L’ELECTRÒNICA PRÀCTIQUES D’ELECTRÒNICA BÀSICA. I.E.S. ENRIC VALOR PEGO.
Interpretació estadística dels indicadors de centre
En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció.
PROGRAMA MARE BCNatal | Centre Medicina Maternofetal i Neonatal de Barcelona Hospital Sant Joan de Déu - Hospital Clínic Universitat de Barcelona Dra.
PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES
POK´ TA POK´ Sergi Díez, Marc Pujadas, David Rodriguez, Victor Gallego Educació Física Cicle Superior.
Validació de l’experiència laboral. validació de l’experiència laboral? A qui va dirigit ? Què s’obté validant l’experiència laboral? On puc fer la sol·licitud.
Una experiència amb PÈBILI PROJECTE FILOSOFIA 3/18
Generalitat de Catalunya Departament d’Educació IES El Castell Departament de tecnologia Coeducació: promoure una educació que potenciï la igualtat real.
CARLOS ALBERTO SANCHIS BARRAGÁN CURS
Portada. Portada Presentació: VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS Feu clic a sota.
Podeu posar una foto del vostre centre
Toca fusta FENT DECORATS
Una experiència a sisè de Primària
LA TARDOR Cicle Inicial.
Programa Pacient Expert ICS en MPOC
Ens comuniquem per CEIP Salvador Espriu
AVALUACIÓ DE L’ASSIGNATURA DIDÀCTICA DE LES CIÈNCIES EXPERIMENTALS, 1
REUNIÓ INFORMATIVA.
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
PROJECTES: UN LLARG CAMÍ…
El Club de Futbol Femení de St.Roc DISSENYA EL BLOG DEL SEU EQUIP
PETITS REPORTERS Títol.
GAUDÍ I LES SEVES MERAVELLES!
Escola la Floresta Sant Cugat del Vallès.
BENVINGUTS A P3! REUNIÓ DE PARES CURS ESCOLA CAN LLOBET.
Experimentam amb la ciència
MÚSICA INSTRUMENTAL A PRIMÀRIA “violins i violoncels”
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
A quina hora i en quin espai hi ha més soroll a l’escola?
Un far a l’entrada anuncia la Setmana UNESCO
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
ORGANITZACIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA I ESPANYA
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
L’handbol a l’escola - Jornada de formació -
PFZ de Cerdanyola ABRIL 2016.
Grups interactius a L’Esquitx
ESCOLTA ESTRUCTURADA A P3 Escola Joan Maragall.Vilanova del Camí.
Projecte d’educació en comunicació audiovisual.
CURS
CURS
Escola Jacint Verdaguer Castelldefels
Sortir fora de l’escola: Què ens plantegem?
GIMCANA MATEMÀTICA AL PATI
L’avaluació com a motor de l’aprenentatge TALLER D’AVALUACIÓ A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA Primera sessió Març 2018.
TECNOLOGIA.
ORÍGENS DEL NOSTRE PARLAMENT VERD
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
L’eskamot verd ens demana ajuda!
Cap a l’FCT en els cicles LOE
Departamento de Pedagogia Aplicada
La literatura i les matemàtiques van de la mà.
ELS PRIMERS DIES A P3.
La consciència fonològica a P-5 i 1er
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
L’HANDBOL A L’ESCOLA.
IMPULS DE LA LECTURA FORMACIÓ
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
Transcripción de la presentación:

Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA

Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE: FASE EXPERIMENTAL (04-05) TERCERA FASE: NOVA PLANIFICACIÓ (05-06) QUARTA FASE: ENS LLANCEM (05-06)

FASE 1: CURSET. Formació obligatòria a l’escola FASE 2: EXPERIMENT Inquietud PORS...al canvi...nova distribució...nova metodologia...funcionarà?...Arribarem als objectius...pares??...excés de feina...control de la situació IL.LUSIÓ Quadern equip Unitat didàctica cooperativa al 2n i 3r trimestre ¿Èxit?

: fase 3. Nova planificació Després del “¿èxit?”... L’equip de cicle elabora un document: on es detalla el camí a seguir Objectius Acords funcionals del cicle Definim equips base Tècniques a treballarNou quadern de l’equip Seqüenciació de la introducció (4 sessions)

: fase 4. Què estem fent amb els nens/es? PRIMER TRIMESTRE : Introducció del treball Cooperatiu SEGON TRIMESTRE TERCER TRIMESTRE 1a SESSIÓ: avaluació inicial, què és el cooperatiu?, distribució per grups 2a SESSIÓ: quadern de l’equip: portada i normes 3a SESSIÓ: Càrrecs i funcions 4a SESSIÓ: Tria de càrrecs i 1r pla de l’equip Jocs i activitats cooperatives Equip unitat bàsica 1a unitat cooperativa 2 unitats cooperatives: grup investigació i TGT

CONCLUSIONS Canvis que ha implicat aquesta nova metodologia Més tolerància al soroll i desordre Més coordinació mestres Més preparació prèviaObjectius clars i saber prioritzar Actualització constant mestresCanvi unitats didàctiques Flexibilitat a les aulesAltres espais on treballar Trobar espais i moments per actualitzar la vida de l’equip Tots els mestres s’han de creure aquest PROJECTE

CONCLUSIONS Aspectes que ens han fet ballar més el cap Els hi costa molt fer equip Es cansen amb facilitat del seu equip de treball Risc de: treball cooperatiu = joc El mestre ha de tenir molta mà esquerra per atendre bé a tots els alumnes amb nee Costa molt muntar bons equips L’espai no és ideal. És molt important la CONTINUITAT

CONCLUSIONS Aspectes positius : Més implicació S’ajuden molt més entre ells Desperta l’esperit de superació en els alumnes que tenen més dificultats Potencia la responsabilitat Alumnes amb més capacitats estan més actius Augmenta la sensibilitat vers els altres Més unitat Milloren els resultats Facilitat per engrescar Classe més divertida, engrescadora i motivadora Evita l’estancament del mestre Augmenta grau satisfacció del mestre El mestre pot rebre ajuda

ANIMEU-VOS JA ESTÀ!!