La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ORGANITZACIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA I ESPANYA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ORGANITZACIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA I ESPANYA"— Transcripción de la presentación:

1 ORGANITZACIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA I ESPANYA
CICLE SUPERIOR Curs 2015/2016

2 APRENEM CONSTRUINT A partir de les seves pròpies vivències, els alumnes de 5è i 6è han après de forma cooperativa, l’organització territorial de Catalunya i Espanya (continguts de medi social de cicle superior). Partir de la pròpia realitat serveix per a començar a construir nous aprenentatges de forma significativa i apropa el món i la societat que els envolta a l’Escola.

3 COM HO VAM FER? Al tornar de les vacances teníem moltes ganes de parlar i ens vam explicar on havíem anat i què havíem fet. Aleshores vam aprofitar per buscar la localitat, la comarca o comunitat autònoma a la qual pertanyia i la capital de cada indret on havíem estiuejat.

4 Per identificar on era cada lloc, els alumnes de 5è vam elaborar entre tots un mapa de Catalunya i els de 6è un mapa d’Espanya. No va ser una tasca fàcil perquè, tot i que teníem un model, dibuixar un mapa gran és difícil.

5 EL PROCÉS Com que érem molts a cada classe, vam decidir fer més d’un mapa i veure quin ens quedava millor. Un cop seleccionat el mapa que penjaríem al suro, cada nen/a va portar una fotografia d’un paisatge o d’un moment d’on havia passat l’estiu i, un per un, els vam situar als respectius mapes.

6

7

8

9

10 ELS RESULTATS

11

12

13 I ENCARA UNA MICA MÉS Com que alguns nens/es havien anat de vacances fora de Catalunya i d’Espanya, vam aprofitar per conèixer una mica més el món i ubicar aquests destins més llunyans en uns mapes mundis. Déu n’hi do com van anar de lluny alguns! I això és tot, ha estat una experiència molt engrescadora i hem après moltes coses compartint les nostres experiències.

14 5è de Primària

15 6è de Primària


Descargar ppt "ORGANITZACIÓ TERRITORIAL DE CATALUNYA I ESPANYA"

Presentaciones similares


Anuncios Google