La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES"— Transcripción de la presentación:

1 PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES

2 Aquí us deixem unes propostes pràctiques per animar-vos a treballar l’avaluació figuroanalògica a les sessions de Filosofia 3/18. Us animem també, a inventar, a buscar recursos per crear les vostres avaluacions. Recordeu que el llibre bàsic que us donarà suport teòric i pràctic és REAVALUAR, de diversos autors i autores del GrupIREF i d’EUMO Editorial.

3 Per educació infantil ASPECTE QUE S’AVALUA: Grau de participació a la sessió. MATERIALS: Dos gots, un de gran i un de petit, o bé una fotografia de gots. PROCEDIMENT: Amb un criteri tancat, demanarem als nens i nenes que triïn un dels dos gots, segons si han participat MOLT o POC. SUGGERIMENTS: Recordeu que podeu aplicar totes las variants que creieu convenients, per exemple posar gots reals de la mateixa mida (un, dos o més), però amb aigua o suc amb diferents quantitats.

4

5 ASPECTE QUE S’AVALUA: Ordre de la sessió.
MATERIALS: fotografies de Lego. PROCEDIMENT: Amb un criteri tancat, demanarem a nens i nenes que triïn la imatge que representa millor si la sessió ha estat ordenada o desordenada.

6

7

8

9

10 Per primària ASPECTE QUE S’AVALUA: Funcionament de la comunitat de recerca. MATERIALS: Fotografies de castellers. PROCEDIMENT: Demanarem als i les alumnes que triïn quina imatge representa millor el grau de construcció d’una comunitat de recerca, que el grup ha assolit durant un període de temps (un trimestre, un curs escolar, etc.). SUGGERIMENTS: Podeu fer servir criteris tancats, donant-li un valor a cada imatge o bé deixar-ho obert, perquè cadascú elabori la pròpia analogia. Aquestes imatges també es poden fer servir per avaluar la construcció del diàleg, en una sessió puntual.

11

12

13

14

15 1 2 3 4 © fotografies 1, 3 i 4: Marcelo Aurelio – Nocturama Fotoblog – © fotografia 2: Curt Harlow -

16 Per secundària ASPECTE QUE S’AVALUA: Direcció del diàleg.
MATERIALS: Fotografies de vies de tren. PROCEDIMENT: De les fotografies proposades, seleccionar-ne tres o quatre. Deixarem un criteri obert, perquè nois i noies trïïn quina fotografia mostra millor la direcció que ha pres el diàleg que s’ha mantigut durant una sessió. SUGGERIMENTS: Aquesta avaluació també es pot realitzar amb fotografies de camins o amb fletxes, entre d’altres.

17

18

19

20

21 1 2 3 4 5 6 7 8 ©Foto 3: Fede Palles -5. Sergio Villatoro
La resta de les fotos no tenen autoria explícita, són extretes d’imatges de Google 8


Descargar ppt "PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES"

Presentaciones similares


Anuncios Google