La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció."— Transcripción de la presentación:

1 En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció de l’ipad com a eina pedagògica a secundària.

2 El Projecte Pedagògic de l’Escola Garbí Pere Vergés assenyala que el rol del mestre és dissenyar un context i una seqüència d’activitats que provoquin l’aprenentatge significatiu en els alumnes. Aquesta definició va més enllà del concepte de “transmetre coneixement” i col·loca l’alumne en el centre del procés formatiu: la tasca de l’Escola és posar a la seva disposició les eines i els recursos necessaris per provocar l’aprenentatge. Sota aquesta filosofia, i des del compromís d’integrar les innovacions tecnològiques en el projecte pedagògic, l’Escola ha desenvolupat una iniciativa pionera a Catalunya: la introducció de les tauletes tàctils –en el nostre cas, l’iPad d’Apple– en el context d'aprenentatge. El projecte neix de la investigació de les possibilitats pedagògiques de les tauletes i de la constatació dels seus principals avantatges: millorar l’eficàcia de moltes de les activitats que es realitzen avui i, al mateix temps, la possibilitat que ofereixen d’introduir noves activitats que no es fan en l’actualitat.

3


Descargar ppt "En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció."

Presentaciones similares


Anuncios Google