La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre."— Transcripción de la presentación:

1 ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre

2 Resultats enquestes Entorn del examen i del grup. Positiu –Hi ha una intenció de presentar-se i la gent es presenta. –Som un grup perfectament normal. PreguntaSíNo%Sí ¿Tenías pensado presentarte al examen?28197% ¿Te has presentado al examen?26390% ¿Es la primera vez que cursas la asignatura?21872%

3 Resultats enquestes PreparacióPositiu –Es fan exercicis (hauria de ser casi el 100%) –Es consulten les dubtes amb el companys. Aspectes a millorar –Mantindre un ritme d’estudi més constant. –Consultar més al professor. PreguntaSíNo%Sí ¿Has llevado la asignatura al día (estudiar a lo largo del curso)?121741% ¿Has realizado los ejercicios propuestos?22776% ¿Has consultado las dudas con tus compañeros/as?25486% ¿Has consultado las dudas en tutorías con el profesor?72224%

4 Resultats enquestes Continguts. –Valoració de dificultat dels temes. –1: molt difícil. –5: molt fàcil. Resultats. –No tant relacionats amb la valoració.

5 Resultats enquestes Factors: 1: molt negatiu, 5: molt positiu. No hi ha aspectes destacats tant com a positius com a negatius.

6 Resultats enquestes Comentaris més habituals Opinión (sobre causas del fracaso)Repeticiones Examen más difícil que los de años anteriores7 Cambios en los formatos de examen (más corto)5 Estudiar más3 Llevar la asignatura al día3 Más ejercicios/exámenes resueltos3 Examen más difícil que los ejercicios2 Nervios Más fuentes de información Transparencias Horarios de tutorías compatibles Más horas de clase de teoría Preparación mejor de las clases (profesor) Comprensión de los temas Hacer más ejercicios Demasiada materia Especificar más la materia Clases largas Compañeros hablando

7 Dependents de la assignatura Dependents del alumnes Anàlisi de resultats CausaActuació Duració examen Variar el temps. Poques possibilitats Nivell examen Baixar nivell. Poques possibilitats Més exercicis resolts Ampliació o recopilacions web o similars Massa matèria Plans d’estudis. Poques possibilitats CausaActuació Estudiar més Organització. Portar la assignatura al dia Seguiment del estudi. Companys parlant Millorar comportament NervisICE

8 Anàlisi de resultats Dependents del professor CausaActuació Comprensió dels temes Millorar la preparació i les explicacions. Fer més exercicis Ús d’exemples. Organització de les sessions. Control d’exercicis. Sessions llargues Fer xicotets descans a l’aula. Intermedis controlats. Control del temps. Transparències Més ús de la pissarra. Transparències amb comentaris. Horaris de tutories Horaris variables: cita prèvia. Tutories de grups. Tutories periòdiques.

9 Accions On incidir? Diferents parcials: condicions diferents 1er parcial2on parcial

10 Accions: 1er parcial Amb docència ja donada. –Tutories específiques del 1er parcial. –Simulacres d’examen del 1er parcial. –Revisió d’exercicis Tantes oportunitats com exàmens del segon parcial. –Organització per a estudiar. –Estratègia si se té més de 4 punts. Pujar nota o compensar.

11 Accions: 2on parcial Sessions –Major ordre a classe: silenci. –Intermedi sense descans (les normes són les normes). Metodologia docent –Preparació de les sessions. Planificació del curs en funció de les transparències. –Puntualitat compartida (alumnes i professor) –Més exemples i exercicis de més nivell. –Major ús de la pissarra. –Organització de les sessions.

12 Accions: 2on parcial Tutories –Horari lliure: cita prèvia Correu: jopolu@disca.upv.es jopolu@disca.upv.es Telèfon: 963 877 007 ext. 75757 A classe. –Tutories temàtiques Exercicis més avançats. Resum i repàs de temes. Altres –Bibliografia.


Descargar ppt "ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre."

Presentaciones similares


Anuncios Google