La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc."— Transcripción de la presentación:

1 S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.

2 Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc d’acció en tercera persona Modes de joc:multijugador en línia Classificació:Everyone Plataforma:Microsoft Windows Format:Descàrrega d’Internet

3 Death Mach (Hi han tres modes de joc) I ara us explicaré un mode de joc que es diu Death Mach (DM). Consisteix en causar tantes morts de membres de l’equip contrari com sigui possible (registrades per un marcador per equip). Quan la partida acaba, l’equip amb major nombre de morts a favor, guanya, o si un equip arriba a la puntuació límit, (variable segons la durada de la partida)

4 Touch Down El segon joc es el Touch Down (TD). Consisteix en anotar tants punts com sigui possible, portant al fumbi a la meta contrària i evitar que anoti l’equip contrari, així com defensar la meta del teu equip. Un cop acabada la partida, l’equip amb major puntuació (un punt per cada TD) guanya, o si un dels equips marca el límit de punts (variable segons la durada de la partida).

5 Chaser Mode El tercer joc es el Chaser Mode (CM). Aquest és un una manera de joc en el que tu juntament amb el teu guàrdia hauràs de lluitar contra els altres integrants de la sala, o ser part dels altres integrants per lluitar contra el personatge i el seu guardià. L’elecció del "Chaser", es aleatòria. La partida es restableix dins del servidor quan el Chaser elimina tots els jugadors, aquests li eliminen ell, o simplement s’esgota el temps. Per compensar la manca de companys d’equip, el chaser té aproximadament 100 vegades més defensa que els demes jugadors i els seus trets o cops eliminen el contrincant en només un parell de cops (variable segons l’arma) exceptuen als Sentinelles que fan dany normal. Tot i que el chaser pot matar a qualsevol enemic quan vol, 1 jugador en específic (el que va primer el rànquing de punts fins al moment) és seleccionat per ser el "jugador objectiu", si el chaser ho elimina rep 4 punts en comptes d' els 2 punts que rep al matar qualsevol altre. Després que el jugador objectiu "mor, el jugador viu amb més punts pren el seu lloc. El "jugador objectiu" està assenyalat per un marcador verd que tots els jugadors poden veure fins i tot a traves de les parets. També quant ets chaser veus la corrent sanguínia dels teus enemics.

6 El Chaser la mort Hi ha diferents guardians en chaser el primer que va sortir de tots va ser el Chaser la mort es un esquelet amb una dalla mes gran que el seu cos.

7 El virus Joker El virus Joker es el segon chaser del joc es una noia que set posa al cap y es pot transformar en una mascara.

8 El chaser Alice El tercer chaser del joc es el chaser alice es un monstre amb una noia que set posa l’espatlla y t’ajuda.


Descargar ppt "S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc."

Presentaciones similares


Anuncios Google