La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per."— Transcripción de la presentación:

1

2 Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per escriure a la sorra la paraula SOS

3 Després van alinear els seus cossos a l’aigua intentant agafar una mateixa onada.

4 Altres col·lectius també han utilitzat la cooperació i el cos per dibuixar figures plenes de simbolisme i donar a conèixer les seves intencions. Aquesta imatge correspon a una concentració en contra de la guerra de l’Irak realitzada a la Plaça de Catalunya

5 En els centres educatius també s’han portat a terme iniciatives d’aquest estil. Aquesta imatge mostra un acte en contra de la guerra de l’Irak que va realitzar l’alumnat del centre públic La Sadeta el 14 de març del 2003.

6 El mateix dia al pati del CEIP Barrufet es va fer aquesta acció Si els éssers humans hem estat capaços de crear, al llarg de la història, belleses i meravelles que ens dignifiquen i engrandeixen, ara és l'hora de posar-nos a fer la més meravellosa i bonica de totes les tasques:la incessant construcció de la pau. José Saramago.

7 La publicitat també utilitza les composicions corporals com a recurs estètic i com a reclam. Aquí se’n poden veure dos exemples.

8 En Educació Física a vegades s’utilitzen jocs i reptes cooperatius, activitats que s’han de realitzar amb la col·laboració de tots i totes els components del grup sense competir amb els altres. Us proposem que us organitzeu en grups i que intenteu representar amb els vostres cossos els símbols o paraules que aniran sortint a continuació. Les propostes estan pensades per grups de 6 o més persones. Passeu-vos -ho bé!!

9

10

11

12 I, finalment, una proposta perquè la feu tots els grups alhora:

13


Descargar ppt "Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per."

Presentaciones similares


Anuncios Google