Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
QUAN ARRIBA EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES... TAMBÉ ARRIBA... LA TARDOR... NI FRED, NI CALOR.
Advertisements

Catedral gòtica de Barcelona. La Planta
EVOLUCIÓ HISTÒRICA I ESTRUCTURAL DE L’EDIFICI
Tarea Prueba 3: Hoy (viernes, el 1 de abril) hasta las 11:00pm. Leer para lunes … cortes-el-encuentro.html.
Plano de la exposición I) Mapas de la ciudad de Barcelona II) La catedral de Santa Eulalia III) La Plaza de Cataluña IV) La Sagrada Familia.
Trabajo realizado por :
L’EDAT MITJANA: UN TRESOR DE MIL ANYS.
El Sistema Solar El Sistema Solar és un conjunt de 8 planetes coneguts de dimensions molt variades i característiques molt diferents, i altres astres.
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
El joc de l'art medieval.
L'EDAT MODERNA.
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
Scala era el nom que els romans donaven a una platja propera a Empúries.
Portal de Santa Madrona
JESÚS DE NATZARET.
EVOLUCIÓ DE LA PLANTA DE L’ESGLÉSIA DE SANTA CREU (O SANTA HELENA) DE RODA.
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
EL PROFETA Pablo Gargallo Escultura segle XX.
CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.
L’ART ROMÀNIC I EL GÒTIC.
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.
CALES DE L’ESCALA.
Projecte de P-3 4a Part Curs
ART ROMÀNIC, UN ART PER I PER A L’ESGLÉSIA
Arquitectura dels segles XVIII i XIX.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
La Torre del Cucurull era una torre defensiva del segle X.
La Caseta - Serveis Educatius . Servei Municipal d’Educació
Castell de Castelldefels
Palau dels comptes de Pignatelli
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
La Conca de Barberà.
MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
L'ART A L'EDAT MODERNA Alumnes de 6è Escola Miquel Baró Seròs.
Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.
Sant Bartomeu Classe de cinquè i sisè CEIP La Valldan.
EL FUTBOL.
L’art gòtic Segles XIII, XIV, XV.
La música en La civilització xinesa
Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
Plaça del rei (Barcelona)
BIG BANG I VIA LÀCTIA.
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
MONTSERRAT (fin s.XII) NÚRIA (XII o XIII)
El saló del tinell.
Una historia a Castelldefels.
Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
Santa Maria del Pi.
El castell de Clariana està ubicat a Argençola, Anoia
El monestir de Pedralbes
Els alumnes de 3r ens presenten SANT HILARI SACALM
PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.
Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.
"Senyor, ensenya'ns a pregar"
Cavall de Troia Marta Poveda 4rtB 6 juny de 2013.
SORTIDA PER BARCELONA CAIXAFORUM.
ELS MOLINS DE SARRIÀ DE TER CEIP Montserrat de Sarrià de Ter
Sant Pere de les Puel·les
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.
ERMITA DE BRUGUERS Es troba en el baix ebre en bruguers. si voleu anar-HI, cal agafar la BV La Mare de Déu de Bruguers o Ermita de Bruguers és un.
ANOIA.
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
L’EMPORDÀ A VISTA D’OCELL 
Transcripción de la presentación:

Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa . Va ser construïda durant els segles XIII al XV és d’estil gòtic. Té unes finestres molt grans i molt acolorides. Té una porta gegant. Al costat hi ha una claustre amb ànecs al mig. També hi ha un gran òrgan i moltes pintures a l’interior de les diferents capelles. A la catedral s’hi anava a resar i a pregar per Déu. Es va construir per la religió cristiana. Està en perfecte estat. Ara continua tenint una funció religiosa i també és un monument turístic.

Catedral de Barcelona