La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal."— Transcripción de la presentación:

1 CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal i també l’església . Està situat a Peñíscola,a la zona més elevada de la ciutat, a una altura de 64 m sobre el nivell del mar. Té un perímetre de 230 m i una altura de 20 m. Era una fortalesa d’ origen templer. Actualment és un monument històric i s’hi fan visites guiades. La meva opinió personal és que està molt ben conservat i es poden visitar totes les estances del Castell (l’església, el pati d’armes, la torre, el menjador, la biblioteca i les garjoles).


Descargar ppt "CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal."

Presentaciones similares


Anuncios Google