La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Cavall de Troia Marta Poveda 4rtB 6 juny de 2013.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Cavall de Troia Marta Poveda 4rtB 6 juny de 2013."— Transcripción de la presentación:

1 Cavall de Troia Marta Poveda 4rtB 6 juny de 2013

2 Cavall de Troia per Marta Poveda
Índex: Protagonistes Situació Història Curiositats del cavall de Troia Mides del cavall Homes que hi anaven Referències bibliogràfiques i cinematogràfiques Resum final

3 Cavall de Troia per Marta Poveda
Protagonistes: Ulisses, rei d'Itaca. Prínceps i guerrers grecs. La ciutat de Troia. Cavall gegant de fusta. Aquiles, guerrer grec famós.

4 Cavall de Troia per Marta Poveda
Situació de la Història

5 Cavall de Troia per Marta Poveda
Història del cavall de Troia: Ulisses, rei d'Itaca, al costat d'un grup d'atrevits prínceps grecs, va emprendre un llarg viatge per prendre la ciutat de Troia. La ciutat de Troia era molt important perquè era punt de pas pel comerç i per això la volien conquerir. Però aquesta ciutat era molt segura perquè estava envoltada per muralles molt altes.

6 Cavall de Troia per Marta Poveda
Història del cavall de Troia: Després de 10 anys en guerra Ulisses que era molt intel · ligent, va tenir la gran idea de construir un cavall de fusta gegant sobre una base amb rodes. Els guerrers grecs van abandonar a les portes de la ciutat de Troia al cavall gegant. Els troians van pensar que era un regall, van obrir les portes de la ciutat i el van empènyer dins. Ells no sabien que el cavall contenia una sorpresa mortal. Dins del cavall estaven amagats nombrosos soldats. Quan va arribar la nit i els troians estaven descansant, els soldats van obrir una porta secreta i van baixar del cavall. Després van obrir les portes de la ciutat i van entrar la resta de les tropes gregues, que esperaven amagades en un bosc proper. Els guerrers grecs van aconseguir conquerir i destruir la ciutat de Troia.

7 Cavall de Troia per Marta Poveda
Curiositats del cavall de troia Mides del cavall Era d'una gran grandària; suficient com perquè els troians haguessin de fer caure fragments dels murs de la seva ciutat per entrar-lo. Sembla que de mitjana feia 9 a 10 m d'alçada i 5 m d'ample per 10 de llarg aproximadament.

8 Cavall de Troia per Marta Poveda
Curiositats del cavall de troia Homes que hi anaven Es calcula que hi anaven dins 20 homes, entre els quals hi anava Aquiles, un guerrer molt famós que va morir durant la guerra a la ciutat. Referències bibliogràfiques i cinematogràfiques Aquesta història apareix al llibre grec La Odisea, d’Homero. S’han fet moltes pel·lícules amb aquesta història.

9 Cavall de Troia per Marta Poveda
Resum final: Ullises volia conquerir la ciutat de Troia perquè era molt important pel comerç. Va tenir la gran idea de construir un cavall de fusta amb una base de rodes, dins del cavall hi havien 20 homes entre els quals hi anava Aquiles. Amb aquest cavall Ullises va enganyar als troians i poder destruir la ciutat de Troia.

10 Cavall de Troia per Marta Poveda
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Gràcies per la vostra atenció!!!!!!!


Descargar ppt "Cavall de Troia Marta Poveda 4rtB 6 juny de 2013."

Presentaciones similares


Anuncios Google