La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ERMITA DE BRUGUERS Es troba en el baix ebre en bruguers. si voleu anar-HI, cal agafar la BV-2041. La Mare de Déu de Bruguers o Ermita de Bruguers és un.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ERMITA DE BRUGUERS Es troba en el baix ebre en bruguers. si voleu anar-HI, cal agafar la BV-2041. La Mare de Déu de Bruguers o Ermita de Bruguers és un."— Transcripción de la presentación:

1 ERMITA DE BRUGUERS Es troba en el baix ebre en bruguers. si voleu anar-HI, cal agafar la BV-2041. La Mare de Déu de Bruguers o Ermita de Bruguers és un edifici originalment romànic del segle XIII al poble de Bruguers a mig camí dels nuclis de Begues i Gavà (Baix Llobregat) És un edifici d'una sola nau, absis semicircular, ornamentat. Té quatre capelles laterals, cor, volta de canó apuntada i trona. L'arc triomfal també és apuntat.  Té una finestra, un portal gòtic renaixentista i un campanar de cadireta truncat.


Descargar ppt "ERMITA DE BRUGUERS Es troba en el baix ebre en bruguers. si voleu anar-HI, cal agafar la BV-2041. La Mare de Déu de Bruguers o Ermita de Bruguers és un."

Presentaciones similares


Anuncios Google