La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada."— Transcripción de la presentación:

1 ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada a Madrid. Es troba al parc del Retiro a Madrid Paseo Fernán Núñez número 28.

2 L’ermita es va construir al segle XI
L’ermita es va construir al segle XI. El que caracteritza aquesta ermita és el seu arc que s’anomena arc de mig punt. L’ermita es feia servir com a església catòlica. Ara està en runes, per tant, no s’hi pot fer res allà. Ja que era una petita església es feia servir per anar a resar. L’ermita estava feta per carreus rectangulars de pedra calcària. Es podia dir que era una església, un temple o una ermita. L’ermita era coberta amb fusta, però com que la van construir fa tant de temps la fusta es va podrir i ja no queda sostre. L’ermita tenia dues portes i una d’elles encara es conserva. Una cosa curiosa és que a Ávila, que és el seu origen, la van deixar que es malmetés sense tenir-ne cura i quan estava gairebé derruïda, algú de Madrid la va comprar i la va posar al Retiro de Madrid. Jo hi he anat perquè és bonica. Us recomano que hi aneu perquè es molt maco!!!


Descargar ppt "ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada."

Presentaciones similares


Anuncios Google