La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL FUTBOL.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL FUTBOL."— Transcripción de la presentación:

1 EL FUTBOL

2 ElS ORÍGENS ts'uh A la Xina existia un joc anomenat ts’uh kúh. També es pot trobar com tsu chu o cuju), que significa aproximadament donar puntades amb el peu a la pilota i chu denota una bola de cuir farcit. Fins i tot els emperadors tenien la seva part del joc amb la pilota.

3 També va ser jugat a Egipte, com a part d’un ritual durant el segle III abans de Crist.
El futbol modern va tenir el seu origen a Anglaterra en el segle XIX.

4 EL PRIMER EQUIP El Sheffield football club és un club semiprofesional de futbol de la ciutat de Sheffield. Va ser fundat el 1857 i és el club més antic del món.

5 EL CAMP MÉS GRAN 1r: Rungrado May Day espectadors (Corea del Nord) 2n:Saltlake Stadium espectadors (E.E.U.U.) 3r:Azteca espectadors (Mèxic)

6 EL CAMP NOU El Camp Nou és el setè camp més gran del món (Barcelona), pot acollir espectadors.

7 UNA HISTÒRIA INTERMINABLE … BARÇA
El Barcelona juga el seu primer partit el 8 de desembre del a l’ex-velòdrom de la Bona Nova al costat d’on avui es troba el Turó Parc. El rival és un equip d’anglesos residents a Barcelona que vencen 1 a 0.

8 LES COPES DEL BARÇA El Barça en total ha guanyat 112 copes. La copa que ha guanyat més és la Copa del Rei amb 25 vegades ,la segona és el Campionat de Catalunya.

9 LA MASIA LA MASIA: La Masia, situada al costat de l’estadi, és el bressol del planter blaugrana. LA NOVA MASIA: La nova construcció es caracteritza per la seva funcionitat, la comoditat per als seus residents i per ser un edifici amb capacitat de creixement en funció de les necessitats del Club.

10 ELS MILLORS JUGADORS MESSI
Lionel Andres Messi és un jugador argentí que va néixer a Rosario el 24 de juny de Messi es un jugador que juga al F.C.Barcelona i també a la selecció d´Argentina.Es va formar a les categories inferiors de Newell´s Old boys, i més tard a la masia del Barça.

11 PELÉ Pelé és un jugador brasiler que va néixer el 23 d’octubre de 1940. Pelé va jugar 92 partits amb la selecció brasilera i al llarg de la seva carrera va marcar 1284 gols. Va debutar l’any 1956 amb el Santos.F.C. I es va retirar al 1977 amb New York Cosmos.

12 IKER CASILLAS Iker Casillas és el porter i capità del R.Madrid C.F. i de la selecció de futbol d’España, amb la que va guanyar el títol de la Eurocopa 2008 i la Copa del Món A l’any va rebre el primer guant d’ or de la FIFA com a millor porter de la Copa Mundial de futbol de Sudàfrica.

13 LES REGLES MÉS IMPORTANTS
Es juga amb una pilota. Es tracta de ficar la pilota a la porteria . El porter ha de parar-la. Guanya qui hagi ficat més gols.

14 SIGNIFICAT DE LES LÍNIES
HI HA LA LÍNIA DE MIG CAMP, LA LÍNIA DE BANDA, L’ÀREA DE META I LA LÍNIA DE META

15 LA PILOTA Als primers anys de vida del futbol,la pilota que s´utilitzava era molt diferent a les actuals.Era semblant a una de bàsquet. De les pilotes actuals,la millor és la Jabulani.

16 Aquest treball ha estat realitzat pels alumnes de 4t B de l’escola Les Flandes i forma part del projecte “El Futbol” fet durant el curs


Descargar ppt "EL FUTBOL."

Presentaciones similares


Anuncios Google