PROCÉS FINAL FCT amb qBid

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
1 Fp dual al CFGM Farmàcia i parafarmàcia. 2 Índex Què és? Avantatges de la fp dual Quina serà la vostra situació a l’oficina de farmàcia? Qui ho pot.
Advertisements

En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció.
AUTOGESTIÓ I INNOVACIÓ EN L’AULA OBERTA
L’AVALUACIÓ EN EDUCACIÓ
Elaboració de Plans Individualitzats
LA NOVA FORMACIÓ PROFESSIONAL
Tema 4: L’inici del cicle comptable
MANUAL NOMINAPLUS.
Títols oficials. Tramesa dels títols als centres. Circuit
Què és un pla Individualitzat ?
El model didàctic en el desplegament del currículum a partir de les COMPETÈNCIES BÀSIQUES Mòdul 4: Gestió del Currículum per competències.
AVALUAR-QUALIFICAR PER COMPETÈNCIES
LA NOVA FORMACIÓ PROFESSIONAL
El Projecte Qualitat és la proposta pel canvi en el context de l’escola vers una cultura de la Qualitat que cerca la sistematizació com a procés per a.
3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març.
Antecedents (el context) Centre IATIC
PETITS REPORTERS Títol.
PROJECTE: AUTOR/A I L.LUSTRADOR/A A L’AULA
COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX
ESTADES FORMATIVES A EUROPA PER ALUMNES D’FP
Model d’introducció del Mòdul Avaluació del WinPri al CEIP Barceló i Matas de Palafrugell (Baix Empordà) Per: Martí Ristol, Responsable d’Informàtica i.
El nou pla docent de la UB: Adequació al sistema ECTS
Validació de l’experiència professional
Auto informació Servei d’assessorament Servei de reconeixement.
1 1.
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
Títol: Una proposta d'utilització de la plataforma educativa Moodle en circuits i dispositiu electrònics Autor(s): Raúl Fernández-García, Ignacio Gil Centre,
CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS
Butlletí de subvencions del COEAC
Fitxa cas.
RELACIONS EN L’EQUIP DE TREBALL
MARC PER L’AVALUACIÓ DE LA TASCA DOCENT
L’ajuda t’explica com connectar-te
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
L’ACCIÓ TUTORIAL A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
WEBQUEST WEB...QUÈ ? Alumnes de l’Escola ESTEL VALLSECA.
Grups interactius a L’Esquitx
CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU
Seminari d’Educació Especial
“Modelització d’un treball interdisciplinari amb la utilització de les TIC tenint com un dels elements de referència competències transversals i amb una.
QUÈ, COM I QUAN ENSENYAR I AVALUAR
Biosis Previews® Objectiu i Metodologia
L’avaluació com a motor de l’aprenentatge TALLER D’AVALUACIÓ A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA Primera sessió Març 2018.
PROJECTE LINGÜÍSTIC És l’instrument que possibilita que els centres educatius organitzin i gestionin determinats aspectes en referència a l’estat i a l’ús.
Les pràctiques curriculars del grau d’Informació i Documentació
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
Coneixements i idees previs
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
Concreció de la resposta educativa en el PI (II Part)
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
Cap a l’FCT en els cicles LOE
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
Concreció de la resposta educativa en el PI
Curs Ins. Rovira-Forns Sta. Perpètua de Mogoda
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
PROJECTE EXPERIMENTAL D’HOMOLOGACIÓ D’EMPRESES D’FCT
QUÈ CAL SABER PER FER EL TREBALL
Circuit de gestió dels expedients del PROGRAMA DE CRÈDIT LOCAL 2019
Promotor Universitari de la Donació de Sang
Llengua catalana i literatura
BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
El SEGUIMENT DE COMPLECIÓ
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
Elaboració del Pla de formació ajuntament de viladecans
IES-SEP ESTEVE TERRADAS
Jornada d’Intercanvi d’Experiències Formatives a les EOI
CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat
ESTADA A L’EMPRESA AL BATXILLERAT
Transcripción de la presentación:

PROCÉS FINAL FCT amb qBid

L’avaluació del mòdul (FCT): Correspon a la junta d’avaluació. Serà continuada. El tutor/a del cicle i el tutor/a de l’empresa tindran en compte la valoració que l’alumnat en fa. En acabar l’FCT: Tutor/a d’empresa valorarà conjuntament amb el tutor d’FCT l’evolució de l’alumne/a, mitjançant REF. Valoració final i Ref. Valoració del Quadern que incorporarà al quadern de pràctiques. L’avaluació del mòdul d’FCT, ha de tenir en compte: La valoració feta per l’entitat col·laboradora, prenent com a referència: Els resultats d’aprenentatge. Els criteris d’avaluació. Les activitats formatives de referència pactades amb l’empresa o l’entitat col·laboradora.

PROTOCOL A SEGUIR PER A FER LA VALORACIÓ FINAL DE LA FCT Verificar que l’alumne hagi entrat les activitats dels últims dies. Tutor valida l’últim informe mensual. Comprovar que s’han assolit les hores totals. Des de “seguiment de l’FPCT / valoració / valoració dossier: valoració del contacte de valoració”, imprimir el document del contacte de valoració (2 còpies): Valoració Final (Ref.15) En el mateix apartat de “Valoració” anar a Questionari al Centre de Treball i imprimir “Enquesta de satisfacció de les empreses de la FPCT (Ref.10) En “seguiment”, fer còpia del Pla d’activitats, per a que el valori l’empresa (Ref.06) (Només en els cicles LOGSE) En valoració dossier: Imprimir Valoració del Quadern (Ref.19) Fer la visita final a l’empresa i emplenar els 4 documents anteriors.

Valoració Final R.A_(Ref.15) Enquesta Centre de Treball (Ref.10)

Valoració del Quadern (Ref.19) Pla activitats pactat (Ref.06) Valoració del Quadern (Ref.19) CICLES LOGSE NOMÉS CICLES LOGSE

Valoració del Quadern (Ref.19) CICLES LOE

VALORACIÓ: DOSSIER QUADERN Es proposa la segregació de la qualificació global de l’FCT en dues parts: 1.La validació de cada un dels dossiers/convenis Els resultats d’aprenentatge (RA) es valoraran en positiu o negatiu. Amb les qualificacions de (Molt bona, bé, Suficient i Insuficient). 2.L’ avaluació Global de l’FCT

Un cop feta la darrera visita, el tutor des del qBid realitza els següents passos: Es convenient anar clicant la “i” d’informació que surt en el programa, ja que ens anirà guiant en el procés

Seguiment FCT – “llapis” – gestionar seguiment de contactes

Tutor valida la valoració del contacte final

Posar data visita final i gravar.

Comprovar que l’alumne té totes les hores complertes i validades

1.La validació de cada un dels dossiers/convenis

Valorar el dossier

Emplenar enquesta empresa. Signar. Emplenar Homologació.

Valoració dossier i validar

Emplenar enquesta empresa i homologació

2.L’ avaluació Global de l’FCT Avaluació de l’FCT (Final) ■ Amb aquest conveni finalitza la totalitat d’hores de l’FCT? ■ Si és així, passem a gestionar l’avaluació final de l’FCT: - En funció dels resultats assolits a la valoració de cada conveni (dossier), obtinguda entre el tutor/a de l’escola i el responsable del centre de treball; el/la tutor/a d’FCT avalua el mòdul i el registre al quadern. - El/la tutor/a utilitzarà els informes periòdics d’activitat diària per fer la proposta de l’avaluació final. - Entenem com a quadern de pràctiques la suma de tots els dossiers de l’alumne/a per al mateix cicle formatiu.

AVALUACIÓ GLOBAL FCT Anar a Quadern i valorar la Qualificació Global de la FCT. Entrar qualificació PAP (Pla d’activitats pactat) només LOGSE. Entrar Resultats d’aprenentatge i signar. Entrar Qualificació, sub-qualificació, data, i signar. Imprimir Ref/ Qualificació del Quadern = Qualificació Global FCT

Anar a quadern i valorar la Qualificació Global de la FCT.

Gestionar Qualificació Global de la FCT. Qualificació Global de la FCT (Ref.20)

Cal emplenar enquesta alumne (Ref.09)

Original del conveni amb les seves pròrrogues. Pla d’activitats. Documents a lliurar al coordinador d’FP: Original del conveni amb les seves pròrrogues. Pla d’activitats. Qualificació Global del mòdul d’FCT. Acta d’avaluació

Documents a lliurar a l’alumne: Qualificació Global del mòdul d’FCT. Conveni (inici FCT) Pla d’activitats. (inici FCT) Valoració final dels resultats d’aprenentatge del conveni o convenis Resta de documentació (que el tutor consideri oportuna)

Documents a arxivar a secretaria: Original del conveni amb les seves pròrrogues. Qualificació Global de l’FCT. ■■■■■ Acta d’avaluació Protocol de Condicions del Centre de Treball (Ref.02)