La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO

Presentaciones similares


Presentación del tema: "BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO"— Transcripción de la presentación:

1 BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO
Professor: Paco García

2 CONTINGUTS 1. La cèl·lula 2. La divisió cel·lular
3. Bases genètiques de l’herència 4. ADN i biotecnologia 5. L’evolució biològica 6. L’evolució humana 7. La Terra, un planeta en canvi continu 8. Història geològica de la Terra 9. Tectònica de plaques 10. Manifestacions de l’energia interna de la Terra

3 CRITERIS D’AVALUACIÓ 70 % Proves escrites 15 % Actitud 15 % Treballs

4 Proves escrites Es realitzarà (normalment) una prova escrita en acabar cada tema. El dossier s’ha d’entregar el dia de la prova escrita. Quan un alumne no es presenti a una prova, acordarà el dia del control amb el professor, sempre que entregui el justificant de la falta. El dossier el lliurarà el mateix dia. És obligatori presentar-se a totes les proves per aprovar la matèria.

5 ACTITUD Es valorarà: Actitud positiva vers la matèria (entrega de deures, interès …) Puntualitat. Respecte cap als companys i al professor. Es penalitzarà: Desinterès per la matèria. Manques de respecte. Retards. Dificultar el funcionament de la classe.

6 DOSSIER Portada: títol del tema, nom de l’alumne i del professor, curs i data. Índex: numeració de les pàgines. Apunts. Exercicis corregits. Pràctiques.

7 DOSSIER Què s’avalua ? Barem .
Puntualitat es restarà 1 punt per cada dia de retard Paginació i índex 0: no hi ha índex i pàgines sense numerar 0,5: pàgines ordenades sense indexar o amb índex incomplet 1: pàgines numerades i índex complet Presentació i pulcritud 0: poca pulcritud en la presentació 0,5: bona presentació 1: molt bona presentació. Continguts 0: manquen la majoria de continguts 1: poc complet 2: manquen alguns continguts 3: complet.

8 DOSSIER Correcció d’activitats 0: majoritàriament les activitats estan sense corregir 1: hi ha alguna activitat sense corregir (50%) 2: hi ha alguna activitat sense corregir (25%) 3: totes les activitats són correctes Ortografia 0: més de 10 faltes 1: entre 5 i 10 faltes 2: entre 0 i 4 faltes (la presentació d’un dossier incomplet, on manquin activitats i continguts de manera significativa, és motiu suficient per a suspendre el dossier)

9 INFORMES DE PRÀCTIQUES
Realització de l’informe: Títol Fonament teòric. Objectius. Material i reactius. Procediment. Resultats i discussió. Conclusions. Es penalitzarà: - entregar amb retard - les faltes d’ortografia - informe incomplet

10 Recuperació Es farà un control de recuperació al final de cada trimestre. S'hauran d’entregar tots els treballs i dossiers que l’hagin suspès durant el trimestre.

11 Criteris per superar la matèria
La nota final serà la mitjana dels tres trimestres. Si la mitjana és superior a 5 s'aprova la matèria. En cas de obtenir una mitjana inferior a 5, s’haurà de recuperar tot el temari al setembre.


Descargar ppt "BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO"

Presentaciones similares


Anuncios Google