La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA"— Transcripción de la presentación:

1 COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA 21 març de INSTITUT D'ALTAFULLA

2 OBJECTIU: CONEIXER MILLOR COM TREBALLEM
per poder ajudar millor els nens. Per educar un nen fa falta la tribu sencera. Proverbi africà

3 1. EL BLOC NOTÍCIES CALENDARI D’ACTIVITATS D’interés:
GUIA DE L’ESTUDIANT, JUSTIFICANT ABSÈNCIA SECCIÓ TUTORIA GALERIA FOTOGRÀFICA

4 2. MATERIAL I ORDINADOR Importància de disposar de tot el material necessari per al bon seguiment de les classes, molt especialment l’agenda. El netbook és una eina més de treball. -> Cal portar-lo sempre carregat de casa -> Ells són els responsables -> Antivirus -> Si el fan servir per altres tasques; s’enlentirà i es reduirà la vida útil Matèries que segueixen llibres de text (també en versió digital), que no en segueixen o disposen d’una plataforma virtual.

5 3. LA PLATAFORMA WEERAS Permet l'accés als llibres digitals de diferents editorials dins un mateix entorn. Els alumnes accedeixen mitjançant un codi d'usuari (un correu electrònic) i una contrasenya.

6 4. MOODLE Entrada com a visitants Portada; Notícies Accés a matèries Curs Tutoria Permet comunicació

7 5. COM AJUDAR-LOS? 1. Seguiment de les tasques i deures:
- agenda (cadascú responsable de les seves tasques) - kidblog (com a eina de suport) 2. Supervisió de l'agenda i del carpessà 3. Treball diari: entre 1 i 2 h/dia -> portar les tasques al dia 4. Contacte amb el tutor i conèixer el centre. 5. Portar control del documents que lliurem; notes, fulls mensuals, cartes, comunicats...

8 També és important... Tenir expectatives de cara ell/a.
2. Disposar d'un lloc d'estudi tranquil i preferible usar l'ordinador amb la vostra presència. 3. Procurar que no es falti a classe. -> si es preveu lliurar el justificant a secretaria. -> si no, fer trucada i deixar l'avís a consergeria. 4. Ajudar-los però tampoc massa, que l'error també és un aprenentatge. 5. Recolzar les nostres decisions.

9 6. ALTRES QÜESTIONS 1. VAGA: alumnes 1r i 2n no 2. CRITERIS PROMOCIÓ: només es pot passar amb 2 matèries suspeses. -> Fem recuperacions de trimestres. -> Exàmens extraordinaris: setembre (treball + examen) 3. TREBALL DE SÍNTESI; treball conjunt dedicat al "Baix Gaià" en grups i presentacions.

10 1r ESO I BATXILLERAT


Descargar ppt "COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA"

Presentaciones similares


Anuncios Google