La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS"— Transcripción de la presentación:

1 CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS 2006-2007
Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent Subdirecció General de Formació de Persones Adultes 07/12/2018

2 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Novetats curs Inscripcions grau superior: Persones que tinguin 19 anys o els compleixin el 2007. Persones que tinguin 18 anys o els compleixin el 2007 i tinguin el títol de tècnic de grau mitjà. Exempcions grau superior: A part de les exempcions de convocatòries anteriors, qui tingui el títol de tècnic de grau mitjà, d’acord amb el quadre d’afinitats, estarà exempt/a de la part específica de grau superior. Només s’haurà d’examinar de la part comuna.

3 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Novetats curs Continguts grau superior: Part comuna: Llengua catalana Llengua castellana Llengua estrangera (anglès, francès, alemany o italià) Matemàtiques Part específica: Els aspirants de qualsevol cicle formatius n’han de triar dues.

4 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Novetats curs Reconeixement de la formació, grau mitjà i grau superior (Resolució EDU/2898/2006, de 22 d’agost que regula, amb caràcter experimental, la formació per a les proves d’accés als cicles formatius de formació professional per al curs ): <<La qualificació de la formació, sempre que sigui positiva, es multiplicarà pel coeficient 0,20 i s’afegirà a la qualificació obtinguda a la prova d’accés als cicles formatius.>>

5 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Característiques de la formació Formadors/es: <<(...) persones que pertanyin als cossos docents, persones que posseeixin les titulacions de diplomatura, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica, llicenciatura, enginyeria, arquitectura o doctorat..>>(punt 7 de la resolució EDU/2898/2006, de 22 d’agost)

6 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Característiques de la formació Ràtio màxima formador/alumnes: 1/35 Durada de la formació: Mínim 4 dies a la setmana Grau mitjà: 300 hores Grau superior: Comuna: 300 hores Específiques: 99 hores cadascuna

7 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Característiques de la formació Oferta del centre/aula: Grau mitjà: totes les matèries i un idioma estranger. Grau superior: Comuna: totes les matèries, inclòs un idioma estranger. Específiques: les específiques que permetin presentar-se, almenys, a un cicle formatiu de grau superior. Quan el centre/aula no disposi d’oferta de les matèries específiques que vol cursar l’alumne/a, aquest/a les podrà fer a distància a través de l’IESOC, exclusivament.

8 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Característiques de la formació Itinerari de l’alumnat: Grau mitjà: ha de cursar al centre/aula tota la formació Grau superior: pot cursar al centre aula: La part comuna (fent les específiques a distància o tenint-les exemptes) La part específica (perquè poden tenir exempta la part comuna) Les dues

9 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Característiques de la formació La formació té caràcter presencial Continguts: temaris vigents Certificació: L’expedició de la certificació acreditativa d’haver superat la formació requereix, a part de l’assoliment dels objectius, l’assistència mínima del 80%.

10 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Seguiment i organització de la formació Els centres i aules de formació de persones adultes són els responsables del seguiment del procés formatiu de l’alumnat, amb independència que en els cas de la preparació per als cicles de grau superior l’alumnat cursi matèries específiques a distància a traves de l’IESOC. Indicacions de

11 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Seguiment i organització de la formació Per fer efectiu aquest seguiment, es recomana establir plans de treball que recullin els aspectes següents: Contingut de la formació (matèries i temes que es treballaran) Com i quan es treballaran (distribució horària i trimestral) - hores d’assistència al centre/aula i de treball conjunt amb el/la docent. - hores de treball autònom al mateix centre/aula (espai d’autoformació o biblioteca) o a casa, etc. Tipus d’avaluació Les hores totals de la formació han de ser les establertes a la resolució.

12 Preparació proves d’accés a cicles formatius
Seguiment i organització de la formació La compleció de la totalitat d’hores fins a les establertes en la Resolució EDU/2898/2006, de 22 d’agost, per mitjà de l’autoformació, haurà de quedar reflectida en la programació dels continguts de cada matèria i en el pla de treball.


Descargar ppt "CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS"

Presentaciones similares


Anuncios Google