La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU"— Transcripción de la presentación:

1 CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU
COLÒNIES CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU

2 ESTERRI D’ÀNEU Distància: 245 km Durada del viatge: 3h 30 min
Font: Guia Campsa

3 LA CASA

4 HABITACIONS I SERVEIS

5

6 Capacitat: 24 alumnes + 4 mestres

7 Capacitat: 40 alumnes + 2 mestres

8 ACTIVITATS DIMECRES -08.00h:Sortida de les escoles
-13.30h:Arribada al camp d’aprenentatge i acomodació -14.30h:Dinar -15.30h: Inici activitat “Paisatge i orientació”

9 PAISATGE I ORIENTACIÓ Lloc on es realitza: Camí vell d'Esterri d‘Àneu
Durada:Activitat de tarda- 2h aprox Objectius: Interpretar i utilitzar mapes tenint en compte els signes convencionals i l'escala gràfica. Utilitzar els punts cardinals i la brúixola per indicar direccions i per seguir o dissenyar itineraris. Descripció: Situar i trobar el nom, la distància i l'altitud de diferents pobles i pics que s'observen des del lloc on es realitza l'activitat. Material:Dossier de l'alumne. Mapes topogràfics 1:50000 de la comarca del Pallars Sobirà. Brúixoles, Plotter, Desplaçament: Recorregut a peu pel camí vell de València d'Àneu. 15 minuts d'anada i 15 minuts de tornada.

10 ACTIVITATS DIJOUS 08.00- Alçar-se 08.30- Esmorzar
Inici Activitat “ Parc nacional d’aigüestortes i estany de St.Maurici Arribada a la casa d’aprenentatge Jocs tradicionals (Bitlles) Sopar Discoteca

11 PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI
Lloc on es realitza: Vall de Ratera (Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici) Activitat: Rastres i petjades de mamífers: Reconèixer els diferents mamífers del Parc Nacional mitjançant l'estudi dels rastres i les petjades. El relleu glacial: Observació i identificació de les diferents parts de la Vall de Monestero. Interpretar els resultats dels agents geològics externs modeladors. Les tarteres: Observació d'una tartera i identificació de les diferents parts. Interpretació de l'origen i la dinàmica de les tarteres. Les allaus: Observació i identificació de les diferents parts d'una canal d'allaus. Interpretació de l'origen i la dinàmica de les allaus. Material: Dossier de treball del Parc Nacional Desplaçament: Amb taxis fins a l'estany de Sant Maurici (30 minuts d'anada i 30 minuts de tornada). Recorregut a peu fins a l'estany de Ratera on es fa la parada per dinar. Tornada a peu pel mateix camí (o pel camí de la cascada segons les condicions) a l'estany de Sant Maurici on ens recolliran els vehicles)

12 ACTIVITATS DIVENDRES 08.00- Alçar-se 08.30- Esmorzar
Inici Activitat “Casa Gassia d’Esterri d’Àneu” Dinar Sortida cap a les escoles Arribada a les escoles (aprox)

13 CASA GASSIA D’ESTERRI DÀNEU
Lloc on es realitza: Casa Gassia (Ecomuseu de les Valls d'Àneu) d'Esterri d'Àneu Durada:2 hores. Objectius: Descobrir a través de l'estudi de la vida domèstica, els aspectes socioeconòmics, culturals i religiosos d'una societat rural Descripció: Observació d'una casa del segle passat. Introducció a la societat i l'economia tradicional mitjançant l'estudi de la vida domèstica. Introducció al concepte d'Ecomuseu. Material: Dossier de treball "Estudi de la vida domèstica“ Desplaçament: De la seu del Camp d'Aprenentatge a l'Ecomuseu (10 minuts)

14 QUÈ HA DE DUR CADA ALUMNE I CADA MESTRE
VISUALITZAR DOCUMENT PDF

15 PROJECTE MAITANT

16 Proposta d’activitats per a treballar-los a l’aula abans i després de les colònies


Descargar ppt "CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU"

Presentaciones similares


Anuncios Google