La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat"— Transcripción de la presentación:

1 CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat
Professor: Paco García

2 CONTINGUTS 1. Introducció a les ciències del medi ambient
2. Risc sísmic 3. L’atmosfera 4. Altres riscos 5. Hidrosfera 6. Recursos no energètics 7. Recursos energètics 8. Impactes I: L’atmosfera 9. Impactes II: La hidrosfera 10. Impactes III: La geosfera i l’edafosfera 10. Gestió del medi ambient

3 CRITERIS DE QUALIFICACIÓ I RECUPERACIÓ
● AVALUACIÓ TRIMESTRAL ― Es realitzaran un mínim de dues proves escrites. ― Es restarà 0.1 punt per cada falta d’ortografia no reiterada fins un màxim d’1 punt. ― La nota final correspondrà: la nota mitjana de les proves realitzades: 90% l’actitud, deures, treballs: 10% ― Es valorarà també la puntualitat, es baixarà 0,1 punts de la nota trimestral per cada falta no justificada. ― L’avaluació quedarà aprovada si el valor de la nota és  5. ― La nota que constarà al butlletí de notes correspondrà a un nombre enter, el que figura davant del decimal.

4 AVALUACIÓ FINAL DE CURS
― La nota final de CTMA es calcularà a partir de la mitjana aritmètica dels exàmens del curs, amb les precisions següents: Si la mitjana és 5 o major, cal recuperar tots els exàmens amb nota inferior a 4. Si la mitjana és inferior a 5, cal recuperar tots els exàmens amb nota inferior a 5

5 RECUPERACIÓ ORDINÀRIA (MAIG) Les condicions per a tenir el dret a fer la recuperació són: ― No superar en faltes d’assistència, no justificades degudament, el 10% de les hores d’aquella matèria. A tal efecte 3 retards es comptabilitzen com una falta no justificada. ― Els alumnes que acumulin fulls d’incidències podran arribar a perdre el dret a la presentació a la prova. ― La recuperació es farà mitjançant un únic examen, durant el tercer trimestre.

6 RECUPERACIÓ EXTRAORDINÀRIA (JUNY)
― Es farà durant la primera setmana de JUNY i constarà d’un examen. ― A l’examen hi entrarà tota la matèria impartida durant el curs. ― Es podrà demanar la presentació obligatòria d’un treball específic per a recuperar l’assignatura. ― La nota final serà la més alta de les obtingudes en l’avaluació ordinària i l’avaluació extraordinària.


Descargar ppt "CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat"

Presentaciones similares


Anuncios Google