La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX"— Transcripción de la presentación:

1 COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX

2 El nostre Pla d’ambientalització té dos objectius prioritaris
Respectar el nostre entorn i fer la selecció de residus: programa “Tu tries” i com activitat dins aquest programa estam duent a terme des de fa dos cursos sortides de neteja d’Àrees naturals del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament. Impulsar la mobilitat sostenible mitjançant el projecte: “Aprendre colcant” que impulsa el D. d’Educació Física i dins aquest projecte hi ha el programa “Amb bici x tot” que forma part del nostre Pla d’ambientalització de centre.

3 NETEJA D’ÀREES NATURALS
Feim dues sortides al llarg del curs: A finals del primer trimestre amb l’alumnat de 2n d’ESO sortim a fer neteja de camins rurals o qualque zona d’interès paisajístic del municipi. A finals del tercer trimestre amb l’alumnat de 3r d’ESO sortim a fer la neteja d’una zona del litoral felanitxer.

4 ORGANITZACIÓ DE LES SORTIDES
La comissió de Medi Ambient és la que organitza la sortida i sol·licita la col·laboració de: l’Ajuntament que ens proporciona el transport, unes motxilles amb aigua i fruita per a cada alumne, les bosses i eines per fer la recollida i el suport de la brigada per fer la recollida posterior dels residus. Els tutors que s’encarreguen d’informar l’alumnat (protocol de seguretat) i d’acompanyar-los en la sortida juntament amb una persona de la CMA. I després de cada sortida se’n fa una avaluació mitjançant l’emplenament d’una enquesta per part de l’alumnat.

5 SORTIDES DEL CURS

6 RESSÓ DE LES ACTIVITATS A LA PREMSA http://www. iesfelanitx


Descargar ppt "COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX"

Presentaciones similares


Anuncios Google