Pla competències professionals Com pots obtenir les competències necessàries per entrar al món laboral?

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Jornadas Vedruna para los equipos de dirección y gestión Vic (Barcelona) 10 a 13 de julio de 2012.
Advertisements

Canvi cultural: la transformació a partir de les persones
Conferencia-Taller.
Jordi Martínez ECOGESA 17 d’octubre 2013 Productivitat: què és i com millorar-la Los contenidos expuestos en el presente documento son propiedad y de uso.
Projecte Agrega. Què és el Projecte Agrega? El projecte Agrega és un projecte dirigit als membres de la comunitat educativa El projecte Agrega és un projecte.
Programa de Bones Pràctiques Ambientals
¿Para qué (nos) sirven las encuestas docentes? Miguel Valero.
 Metodología de formación que parte de las experiencias de cada docente en su contexto.  Trata de analizar la propia practica, reflexionar sobre ella.
en els centres educatius de la ciutat de Barcelona
ELS EQUIPS DE TREBALL.
¿Buscas un nuevo proyecto profesional? Prepárate
Activitats artístiques al CFA Miquel Martí i Pol De l’expressió oral i escrita a la cohesió social.
Procés de Reflexió Reglament del Consell Escolar Municipal 25 de setembre 2007.
Al vostre gust amb el  Amb so  Si me preguntan: -En qué creo? Si em preguntes: -En què creus?
Introducción al mundo de las cooperativas El modelo de @VPlatas.
FILOSOFIA MODERNA IMMANUEL KANT. 2 IMMANUEL KANT- XVIII (1) PRINCIPIS GENERALS  De formació racionalista, la lectura de l’obra de Hume li fa plantejar.
PORTAFOLI O CARPETA DOCENT
© Universitat de Girona LA GESTIÓ DE LA QUALITAT A LES EMPRESES DE CATALUNYA Resultats d’un estudi empíric Juny 2002 Univers d’aproximadament 4500 certificats.
S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc.
“El temps és el recurs més important; Qui no el sap administrar, no sap administrar res” Peter Drucker.
CONTEXTUALITZACIÓ I GESTIÓ DE L’AULA DIGITAL Román Rodríguez Cap de projectes del CETEI 30 de juny de 2010.
Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:
Un conte de Shel Silverstein Traducció, Xesco Boix
Página 1 Creade - LHH, Programes d´Outplacement. Página 2 Què és Creade - LHH ? Context Com ho fem Components bàsics Consultoría Visió Global Consultoría.
Del llenguatge visual al missatge visual Su Richardson Burnt Breakfast Adaptació d’una presentació de M. Acaso.
Història del llenyaire... “El temps és el recurs més important” Qui no el sap administrar, no sap administrar res” Peter Drucker.
UNITATS DE PATOLOGIA DE MALUC I GENOLL INSTITUT CLÍNIC DE L’APARELL LOCOMOTOR HOSPITAL CLÍNIC UNIVERSITARI DE BARCELONA La gestió als centres: experiències.
Sabeu qui és Josep de Calassanç?
HABILITATS DE COMUNICACIÓ PER LA PREVENCIÓ DE RISCOS PSICOSOCIALS.
UNITAT 4.- Organización del trabajo
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
ELS BLOCS I LA SEVA APLICACIÓ A L’AULA Recull de propostes sobre els usos didàctics dels blocs Material del Curs de l’Escola d’Estiu Virtual d’Espiral.
Catalunya escola d’emprenedors Mesures per fomentar l’esperit emprenedor Barcelona, 8 de novembre de 2011.
Conselleria d’Educació i Cultura Conselleria de Benestar Social El treball socioeducatiu en xarxa Conselleria d’Educació i Cultura Conselleria de Benestar.
SALUT I ESCOLA IES LLANÇÀ Josep Santos Infermer ABS Llançà.
Organització, funcionament i gestió dels centres docents públics Les competències bàsiques Jornada de participació Tarragona, Materials a càrrec.
Validació de l’experiència laboral. validació de l’experiència laboral? A qui va dirigit ? Què s’obté validant l’experiència laboral? On puc fer la sol·licitud.
Practica….
AUTOGESTIÓ I INNOVACIÓ EN L’AULA OBERTA
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
PROJECTE DE PASTORAL I EDUCACIÓ EN VALORS
El Projecte Qualitat és la proposta pel canvi en el context de l’escola vers una cultura de la Qualitat que cerca la sistematizació com a procés per a.
INDICADORS INDICADORS.
GESTIÓ PER PROCESSOS.
Escola de Karate do Salvador Àlvarez
QUE FER QUAN ARRIBA UN SUSPENS A CASA?
El model EDC: De la inserció laboral a la gestió corporativa de la diversitat De les dificultats a les oportunitats empresarials.
(Robert S. Baron & Norbert L.Kerr )
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
Col·legi Sant Josep Obrer L’Hospitalet de Llobregat
PFZ de Cerdanyola ABRIL 2016.
Reunió Plenària 13 de novembre de 2015
Carta d’un infant als seus pares.
Projecte d’educació en comunicació audiovisual.
Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme
Objectiu Educatiu Trienni
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
L’avaluació com a motor de l’aprenentatge TALLER D’AVALUACIÓ A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA Primera sessió Març 2018.
"SENYOR, ENSENYA’M A SER FELIÇ I A DONAR PAU!"
Les diferents realitats del món
Global Cook Service.
VIOLÈNCIA I VIH Margarita Sentís i Carmen Borreguero
HABILITATS COMUNICATIVES
Suports en l’elaboració del Projecte Educatiu de Centre
ENQUESTA DE SATISFACCIÓ INTERNA COM A EINA DE GESTIÓ COMPLEMENTÀRIA
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
DEFINICIONS DEL TREBALL EN EQUIP
EL QUADRAT LES MARIETES.
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
Evolució del comerç als barris de Barcelona
Transcripción de la presentación:

Pla competències professionals Com pots obtenir les competències necessàries per entrar al món laboral?

ÍNDEX 1. Pla de competències professionals 2. Oriol Vila: Com ens podem Comunicar de manera Assertiva 3. Eva Garcés: El treball en equip 4. Josep Ajram: Conferencia Magistral 5. Aprendre a Planificar-se a la Feina 6. Calendari

Oriol Vila Oriol Vila és un actor y director català nascut a Barcelona al 78. Amb quinze anys és va iniciar professionalment als escenaris dels Estats Units. Aviat comença a treballar com actor a Espanya combinant els seus estudis de cinema a L’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Al cinema treballa amb directors com Peter Greenaway, Carlos Saura, Eduard Cortés, Manel Huerga, Emilio Aragón i Jonas Trueba entre d’altres. Va estar nominat als Premis Goya En teatre ha treballat amb Mario Gas, Alex Rigola, Carme Portacelli, Julio Manrique, Boris Rotenstein, Marc Martinez, entre d’altres, i va rebre el premi de la crítica teatral De tots els treballs de televisió destaquem la sèrie “Mujeres” de la productora el DESEO y “El cor de la ciutat” amb TV3.

Com ens podem Comunicar de manera Assertiva Presentació La nostra activitat està condicionada per com ens comuniquem amb els altres. En un acte tant omnipresent i quotidià a les nostres vides és important dedicar temps a conèixer l’assertivitat com a tècnica comunicativa, conèixer els factors que creen dificultats per assolir una comunicació amb èxit i les nostres habilitats comunicatives en diferents contextos. Objectius Comunicar els propis punts de vista i les opinions davant d’altres persones de forma que es potenciïn les relacions. Contingut Què vol dir assertivitat? Les passes per a ser assertius Com dir NO i que no es malmeti la relació Diferències entre feedback i valoració Com demanar feedback? Calendari Dissabte 9 de març i dissabte 16 de març de 10h a 14h

Eva Garcés Licenciada en Psicología por la Universidad de Barcelona (1993) y MBA por ESADE (2001). En junio 2010 fundó Mendips Talent Development, consultoría dedicada a desarrollar el talento de las personas y los equipos, tras 17 años de experiencia profesional en el área de Recursos Humanos en multinacionales como Price Waterhouse, Danone y Leroy Merlin. Colaboradora académica en ESADE. Ha sido profesora en la Escuela Universitaria de Turismo CETT, en IQS y Coach en el Programa LEAD para Executive Masters de ESADE. Es Coach, certificada por la ICF, Horse Asssisted Coach y Practitioner en técnicas PNL.

El Treball en Equip Presentació La creativitat, la productivitat, l’orientació als resultats i la millora de l’ambient de treball creix i es millora si els membres d’un equip treballen entre ells i no ho fan de forma individual. Els equips són una peça clau per tal d’assolir els objectius d’un projecte. Objectius Treballar en equip, aplicant les eines necessàries per tal de facilitar l’assoliment dels objectius marcats, fomentant la participació i la comunicació. Contingut L’equip envers el grup de treball Les característiques d’un equip: rols, normes, tasques i relacions. Els indicadors bàsics de l’eficàcia d’un equip de treball La motivació intrínseca com a motor de l’equip Les eines per a una comunicació efectiva Calendari Dissabte 18 i dissabte 25 de maig, de 10h a 14h.

Conferencia Magistral Josef Ajram “Me llamo Josef Ajram Tares, nací en Barcelona el 5 de abril de 1978, de padre sirio y madre española. A mi abuelo paterno le debo la iniciación a la bicicleta. Me gustan pocas cosas pero con intensidad; entre ellas, la Bolsa, los deportes y los viajes.”

Aprendre a Planificar-se a la Feina Consultoria de recursos humans que des de l’any 1991 treballem per oferir una amplia gama de solucions dins l’àmbit dels recursos humans. El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients. Per això ens adaptem a les seves veritables necessitats i els donem suport i assessorament al llarg de tot el procés de col·laboració. Per adaptar-nos a les necessitats i a la idiosincràsia de cada client la nostra forma de treball contempla sempre la innovació, la recerca constant de noves metodologies o la millora de les que ja utilitzem, així com la utilització de les noves tecnologies com a eina de suport en tots els processos.

Aprendre a Planificar-se a la Feina Presentació La dificultat en organitzar-se el temps, assumir més responsabilitats de les que es pot, la manca d’auto disciplina, deixar tasques inacabades, genera estrès en les persones que repercuteixen en els estudis i en la vida personal. Sèneca deia “el nostre temps en part ens el roben, en part ens el prenen i el que ens queda el perdem sense adonar-nos”. Gestionar be el temps i tenir eines per organitzar-nos, depèn no tant del volum de feina sinó de com ho gestionem. Objectius Dotar d’eines adequades per a la gestió del temps Tenir eines de planificació i organització de la feina Aprendre a controlar els lladres de temps més habituals Aprendre a planificar les tasques a mig i llarg termini

Aprendre a Planificar-se a la Feina Contingut La concepció subjectiva del temps Fal·làcia número 1: la millor agenda, la memòria Fal·làcia número 2: no em correspon a mi planificar-me el meu temps de feina Fal·làcia número 3: no tinc temps per a planificar-me el temps Diagnòstic de la planificació del meu temps i de l’organització Quines coses depenen de mi i quines no? Quins mètodes de planificació estic utilitzant? Quins són els meus lladres de temps? Com identificar les prioritats Variables per a planificar-se: la importància i la urgència La planificació diària Calendari Dissabte 9 i dissabte 16 de novembre, de 10h a 14h

Lloc  Centre d’Estudis STUCOM  Carrer Pelai 8  Sala de Conferencies (1era planta)

SeminariDiaHora Oriol Vila: Com ens podem Comunicar de manera Assertiva Dissabte 9 de marçDe 10h a 14h Dissabte 16 de març De 10h a 14h Eva Garcés: El Treball en Equip Dissabte 18 de maigDe 10h a 14h Dissabte 25 de maigDe 10h a 14h Josep AjramPendent de confirmar Recursos Humans: Aprendre a Planificar-se a la Feina Dissabte 9 novembreDe 10h a 14h Dissabte 16 novembreDe 10h a 14h

Gràcies