La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO"— Transcripción de la presentación:

1 PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO

2 Mataró Ràdio neix l’any 2006 amb la finalitat de dotar la ciutat d’un mitjà de comunicació, concebut com un servei públic, a l’abast de la ciutadania.

3 MATARÓ RÀDIO Emissora municipal de la ciutat de Mataró.
Emet des del 11 de setembre de 2006, les 24 hores del dia, durant tot l’any, amb una graella que compta amb: 1/3 part –programació bàsica contractada (Informatius, Magazín i Esports) 1/3 part – programes de col·laboració (entitats i particulars) 1/3 part – programes de La Xarxa, emissora consorciada.

4 Programació de La Xarxa Programació de col·laboració:
MATARÓ AUDIOVISUAL MATARÓ RÀDIO Gerent / Directora de Mataró Ràdio Responsable Administració Tècnics de só (3) Recepcionista Programació Programació bàsica (Informatius, Magazin i Esports) Programació de La Xarxa Programació de col·laboració: Entitats ciutadanes Programació de col·laboració: Particulars i estudiants…

5 Característiques de Mataró Ràdio:
Emissora municipal, participativa i de proximitat. Amb vocació de servei públic, que treballa amb rigor informatiu. Gestió professional, amb una estructura simple. Promou la pluralitat i cohesiona la ciutat. Incentiva la normalització de la llengua catalana. Potencia la informació i la vessant recreativa.

6 S’emet els divendres a les 15 h.
Dins la nostra programació reservem un espai per a les escoles, de setembre a juny: LES ESCOLES A LA RÀDIO S’emet els divendres a les 15 h. 1 hora de durada

7 LES ESCOLES A LA RÀDIO Per fomentar el treball en grup a l'hora de preparar un programa radiofònic, la pràctica del llenguatge radiofònic i de la resta d’eines i elements que cal per a fer un programa radiofònic. Descripció:  Els estudiants dels centres educatius preparen un programa radiofònic des de la seva concepció fins a la seva emissió per a Mataró Ràdio, seguint la pauta i l’assessorament rebut pels seus professors i per Mataró Ràdio.

8 LES ESCOLES A LA RÀDIO Des de Mataró Ràdio posem a la disposició dels centres educatius suport i seguiment en la preparació dels programes i estudis, recursos i tècnic per l’execució del programa. El programa, en directe o gravat, s’emet per Mataró Ràdio els divendres, entre les 15 i les 16 h. Destinataris: alumnat de qualsevol nivell (Primària, Secundària, Batxillerat, FP, Adults...).

9 Altres activitats: Visita a les instal·lacions de Mataró Ràdio Objectiu: Acostar l'emissora de ràdio municipal de Mataró als escolars de la ciutat, per donar-los a conèixer des de dins el funcionament de l’emissora i els diferents professionals que intervenen a la programació. Destinataris: escolars de qualsevol nivell (Primària, Secundària, Batxillerat, FP, Adults...).

10 Altres activitats: Participació d’alumnes dels centres educatius interessats en la ràdio, a títol individual o en equip, per fer diferents tasques de col·laboració, com: Programa periódic dins la programació. Estada per elaborar el treball de recerca. Estem oberts a altres possibilitats de col·laboració.

11 https://twitter.com/mataroradio
Ens trobaràs a:

12 Per a qualsevol consulta:


Descargar ppt "PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO"

Presentaciones similares


Anuncios Google