La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:"— Transcripción de la presentación:

1

2 Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA

3 Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE: FASE EXPERIMENTAL (04-05) TERCERA FASE: NOVA PLANIFICACIÓ (05-06) QUARTA FASE: ENS LLANCEM (05-06)

4 2004-2005 FASE 1: CURSET. Formació obligatòria a l’escola FASE 2: EXPERIMENT Inquietud PORS...al canvi...nova distribució...nova metodologia...funcionarà?...Arribarem als objectius...pares??...excés de feina...control de la situació IL.LUSIÓ Quadern equip Unitat didàctica cooperativa al 2n i 3r trimestre ¿Èxit?

5 2005-2006: fase 3. Nova planificació Després del “¿èxit?”... L’equip de cicle elabora un document: on es detalla el camí a seguir Objectius Acords funcionals del cicle Definim equips base Tècniques a treballarNou quadern de l’equip Seqüenciació de la introducció (4 sessions)

6 2005-2006: fase 4. Què estem fent amb els nens/es? PRIMER TRIMESTRE : Introducció del treball Cooperatiu SEGON TRIMESTRE TERCER TRIMESTRE 1a SESSIÓ: avaluació inicial, què és el cooperatiu?, distribució per grups 2a SESSIÓ: quadern de l’equip: portada i normes 3a SESSIÓ: Càrrecs i funcions 4a SESSIÓ: Tria de càrrecs i 1r pla de l’equip Jocs i activitats cooperatives Equip unitat bàsica 1a unitat cooperativa 2 unitats cooperatives: grup investigació i TGT

7 CONCLUSIONS Canvis que ha implicat aquesta nova metodologia Més tolerància al soroll i desordre Més coordinació mestres Més preparació prèviaObjectius clars i saber prioritzar Actualització constant mestresCanvi unitats didàctiques Flexibilitat a les aulesAltres espais on treballar Trobar espais i moments per actualitzar la vida de l’equip Tots els mestres s’han de creure aquest PROJECTE

8 CONCLUSIONS Aspectes que ens han fet ballar més el cap Els hi costa molt fer equip Es cansen amb facilitat del seu equip de treball Risc de: treball cooperatiu = joc El mestre ha de tenir molta mà esquerra per atendre bé a tots els alumnes amb nee Costa molt muntar bons equips L’espai no és ideal. És molt important la CONTINUITAT

9 CONCLUSIONS Aspectes positius : Més implicació S’ajuden molt més entre ells Desperta l’esperit de superació en els alumnes que tenen més dificultats Potencia la responsabilitat Alumnes amb més capacitats estan més actius Augmenta la sensibilitat vers els altres Més unitat Milloren els resultats Facilitat per engrescar Classe més divertida, engrescadora i motivadora Evita l’estancament del mestre Augmenta grau satisfacció del mestre El mestre pot rebre ajuda

10 ANIMEU-VOS JA ESTÀ!!


Descargar ppt "Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:"

Presentaciones similares


Anuncios Google