La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”"— Transcripción de la presentación:

1 “Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
Anna Lien Ferrero CATEGORIA B ARQUEBISBAT DE BARCELONA COL.LEGI PARE MANYANET LES CORTS Travessera de les Corts, 331, Barcelona Activar mode presentació per a que la música soni

2 Quina és la fórmula de la felicitat Què ens dóna la paraula de Déu?
L’Amor L’amor és el sentiment de tots el sentiments, sense el amor no es pot aconseguir absolutament res. L’amor és la base de la relació amb qualsevol persona, encara que no coneixis a aquesta. Això és el que fa feliç a una persona. A més a més ajudant aconsegueixes que el proïsme sigui feliç.

3 Estimar al prògim Un valor molt important que hem d’aprendre costi el que costi. Podem trobar aquest valor en la paràbola del Bon Samarità on un sacerdot i un levità no tenen compassió per a un pobre ferit. Finalment un samarità l’ajuda que aquest té aprés: Estimar al proïsme sense rebre res a canvi. Hem de seguir exemple com aquesta paràbola.

4 L’Amistat L’amistat es basa en la confiança, el compromís, consol, respecte i amor. Al tenir amistats ,una persona és més feliç i el nostre desig o objectius en la vida es aconseguir la felicitat. Per reflectir aquest valor la paràbola de l’amic inoportú és la millor. Jesús ens explica que els amics de veritat són els que fan tot el possible sigui pels seus amics. Mateo (21:28-32)

5 El perdó Tots hem d’aprendre a perdonar. No exigir cap venjança a ningú ja que tothom pot equivocar-se un cop. Déu perdona sempre els nostres pecats, nosaltres hem de seguir el seu exemple. El fill pròdig ens explica com un germà penedit dels seus pecats torna a casa desprès de molt de temps i el seu pare li perdona tot mentre el seu germà té un comportament de gelosia. Per un pare un fill és el més important que té i per això el perdona. (Lc 15:11-32)

6 La pau Construïm el regne de Déu a base d’amor i pau en comptes de odi i guerres! "Pau no significa estar en un lloc sense sorolls, sense problemes, sense treball dur o sense dolor. Pau vol dir saber conviure amb tots, perdonar-nos i sobre tot fer el bé. "· “La Pau us deixo, la meva pau us dono: no com el món la dóna, jo us la dono. No vostres cors, ni tingui por". Joan 14:27

7 Mostrem al món que ens importa el prògim!
Solidaritat La solidaritat és l’ajuda que és dóna entre persones, compartir tot el que tenim i involucrar-nos en situacions alienes a nosaltres. “Perquè vaig tenir fam i em donàreu menjar; tenia set, i em donàreu beure, vaig estar despullat i em vau vestir, vaig estar a la presó i vau anar a veure ... Us ho asseguro: Tot allò que fèieu a un d'aquests germans meus tan insignificants a mi m'ho fèieu”(Mt 25, ). Conclusió: Tots aquest valors, són els que ens haurien de representar. Tots aquests valor formen una persona, una persona que segueixen el camí de Déu.


Descargar ppt "“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”"

Presentaciones similares


Anuncios Google