La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme"— Transcripción de la presentación:

1 Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme

2 Qui és l’Equip d’Inserció Laboral?
L’Equip d’Inserció Laboral (EIL) treballem per la integració sociolaboral de persones amb trastorns en Salut Mental a l’empresa ordinària, mitjançant concert amb l’administració pública, el Consell comarcal del Maresme i convenis de col·laboració amb els ajuntaments del territori. L’EIL, avalat per més de 30 anys d’experiència en el treball amb el col·lectiu des dels diferents dispositius de la Comunitat Terapèutica del Maresme (CTM), som coneixedors de les necessitats específiques del col·lectiu i per això apostem per dur accions encarades a la inserció laboral d’aquest col·lectiu a les empreses ordinàries, ja que hem anat veient amb l’experiència que amb un bon suport laboral al darrere, la persona pot rendir molt eficaçment a l’empresa. Des de l’EIL oferim un anàlisi dels llocs de treball susceptibles de ser ocupats pels candidats del nostre servei, una selecció del candidat adequat mitjançant l’anàlisi de les seves capacitats, coneixements, habilitats i aptituds, un suport in situ en el lloc de treball per facilitar l’adaptació del treballador a l’empresa i posteriorment fer el seguiment tan al treballador com a l’empresa, i assessorament als encarregats.

3 Què oferim? A L’EMPRESA Informació sobre les mesures de foment per a la contractació de persones amb certificat de disminució. Anàlisi dels llocs de treball susceptibles de ser ocupats pels candidats de la nostra borsa de treball. Selecció del candidat adequat mitjançant l’anàlisi de les seves capacitats, coneixements, habilitats i actituds. Presència de l’inseridor laboral que facilita l’adaptació del treballador a l’empresa. Procés d’adaptació al lloc de treball mitjançant convenis de pràctiques. Assessorament als supervisors / encarregats. Actuar com a interlocutor i mediador entre l’empresa i el treballador. Seguiment post-inserció. AL DEMANDANT D’OCUPACIÓ Valoració i assessorament a les persones interessades en incorporar-se al món laboral. Elaboració i desenvolupament de plans de treball individualitzats per la inserció. Orientació laboral: Tècniques de recerca de feina, fitxa de perfil professional i habilitats sociolaborals. Coordinació amb els serveis locals d’ocupació del territori per tal d’afavorir la integració sociolaboral de persones amb trastorn en salut mental. Club de la feina: Accés a ofertes de treball. Pràctiques en empreses. Suport en el lloc de treball.

4 Per què contractar persones d’aquest col·lectiu?
Per donar una oportunitat a persones de la nostra societat que estan afectades per l’estigma social. Per a fomentar la igualtat d’oportunitats. Per a contribuir amb la responsabilitat social. Per a contribuir en la millora de la qualitat de vida de les persones d’aquest col·lectiu. Perquè són treballadors aptes per a assumir les responsabilitats del lloc de feina.

5 www.salutmental.cat recorreguts@ctm-salutmental.com  93.764.05.18
Ens trobareu a Facebook com a: “Equip d’Inserció Laboral de la CTM”


Descargar ppt "Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme"

Presentaciones similares


Anuncios Google