Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Imatges, Internet Sense finalitat comercial Compaginació M. Altimires Sant Martí del Canigó Pau Casals.
Advertisements

Illes Canàries.
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
EL CASTELL CREMAT AUTORES: Mar i Pei Pei.
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
Scala era el nom que els romans donaven a una platja propera a Empúries.
La Terra.
Portal de Santa Madrona
JESÚS DE NATZARET.
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
El Planeta Terra.
CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.
DÉUS EGIPCIS NAIARA I SERGIO LÓPEZ.
Els nens i nenes de l’aula d’acollida hem treballat els jeroglífics i aquí us ensenyem alguns dels que ens hem inventat nosaltres mateixos. A veure si.
Hi havia una vegada un lloc màgic, ple de color i aromes on vivia un drac panxa contenta. Era molt simpàtic, rialler i un enamorat del seu país, El Jardí.
NÔTRE DAME DE PARÍS Notre Dame de Paris és una catedral d’estil gòtic que es troba a Paris. És a la plaça del Parvis, a la petita Île de la Cité, al 4t.
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.
CALES DE L’ESCALA.
CALES DE L’ESCALA.
Les formigues.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
EGIPTE I EL NIL HUGO M I SERGI H.
La Torre del Cucurull era una torre defensiva del segle X.
Castell de Castelldefels
Palau dels comptes de Pignatelli
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
TORRES DE DEFENSA A BEGUR.
CIUTADELLA DE CARCASSONE
MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
L’EDAT MITJANA Pablo Arcas Arcas.
Sant Bartomeu Classe de cinquè i sisè CEIP La Valldan.
La serra de Verdera o serra de Rodes 1.
Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.
ROMANS:OBRES PÚBLIQUES
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
LA LLUNA RUTH MORETA, HELENA CUNILL, HAIRAT ABUBAKAR, NOUH DAHOU, ROGER FONT I MIQUEL DELS SANTS.
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
EL CONTE DELS TAURONS.
CASTELL DE PIERA Em va agradar molt!
PREHISTÒRIA.
EL CASTELL ÉS DEL REI, NO DEL VAMPIR!!!!
Els animals s’assemblen moltes vegades a les persones...
Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
DALI ESPAI FEM CULTURA.
L’Aventura de l’Olinet
CREIXEM EL COS HUMÀ Alumnes de Primer de Primària.
El castell de Clariana està ubicat a Argençola, Anoia
MOHAMED ELAGOUBI ABRIL 2009 IES OLORDA
Somnis d‘infant.
PARÀBOLA DEL PARE QUE PERDONA
Els alumnes de 3r ens presenten SANT HILARI SACALM
PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.
Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.
BAIX EMPORDÀ.
Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
PIRAMIDES.
Llegenda.
LES PIRÀMIDES Jordi i Andrea.
Sant Pere de les Puel·les
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.

LA FLOR MÀGICA AUTORS: Ainoa i Christian.
Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
A la serra de Rodes (o de Verdera).
AINET DE CARDOS Situat a la carretera ,a 930 m. d’altitud i amb 46 habitants , podem trobar 1 hotel és diu Puitavaca, 1càmping.
El gegant del pi Eva Cordero Minguella Ariadna Figueras Rivera
Transcripción de la presentación:

Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de pedra i té una torre de vigilància. El castell era on vivien els reis i els nobles. Hi ha una petita part on entrenaven els soldats. El castell el van construir per la gent més important, perquè tinguessin un lloc per viure protegit. Es conserva bastant bé perquè al segle XVII el van reformar i ara s’hi poden fer visites. A mi m’ha agradat molt perquè és molt interesant.