La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials."— Transcripción de la presentación:

1 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
Noé Montaña Edgar Puertas 2cs

2 MT, 18, 19-20 19 Us asseguro també que si dos de vosaltres aquí a la terra es posen d’acord per a demanar alguna cosa, el meu pare del cel els la concedirà. 20 perquè on n’hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells.

3 AC, 2, 44 Tots els cristians vivien units i tot ho tenien els serveis de tots; 45 Venien les propietats i el béns per distribuir els diners de la venda segons les necessitats de cadascú. 46 Cada dia eren constants a assistir unànimement al culte del temple. A casa, partien el pa i prenien junts el seu aliment amb joia i senzillesa de cor.

4 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
Hi han moltes persones que ajuden als altres, ho fan a traves de menjadors per als pobres, els donen lloc on dormir, als hospitals hi han persones que van a veure els malalts, etc.

5 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
Una manera d’ajudar als altres, per exemple,és donar diners a les caritats, ajudar als vellets, anar de voluntari a construir escoles, etc. Moltes persones ho fan, i tu ho fas?

6 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
D’altres persones van a organitzacions que ajuden als altres , com per exemple mans unides o UNICEF, són organitzacions molt important que ajuda a la gent més desafavorida.

7 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
Em triat aquest treball perquè ens ha semblat el més interessant, perquè ajudar als altres és el més important. Gràcies a Cristina Niñerola que ens explica moltes més coses sobre el tema. Hi ara em decidit ajudar a les altres persones molt més.

8 Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.


Descargar ppt "Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials."

Presentaciones similares


Anuncios Google