La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Www.NOsuccessions.org.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Www.NOsuccessions.org."— Transcripción de la presentación:

1

2 AUCA DE L’IMPOST

3 En són més de set milions entre dones i minyons.
Hi ha un país singular que té perfil triangular. Els coneixen des de fora per ser gent emprenedora És el cas d’ una persona: en Pere de Barcelona.

4 i augmentà el compte corrent
Va obrir una botiga amb afany i gran fatiga. Que va voler des de jove fer negoci venent roba. Treballava de valent i augmentà el compte corrent Com que encara era solter es va casar amb la Roser.

5 Un fruit neixia als cinc mesos de les noces dels promesos.
I com era d’esperar començava a prosperar. Volia tenir sucursal i va comprar un nou local. Com que creixia el negoci va entrar el fill com nou soci.

6 Sempre pagava els tributs, les comandes i els rebuts.
Amb tota la parentela va vendre molta més tela. Però un dia pel mati, el pobre Pere morí. Volia fer un raconet pel fill, la dona i el net.

7 Pobre familia d’en Pere no saben el que els hi espera!
Comença la paperassa: buròcrates, quina raça ! Al saber on va l’herència els fa perdre la paciència. Iniciant-se així el calvari quan van a veure al notari.

8 * Impost de Successions i Donacions
És l’ISID*, el lleig vampir, que a tots ens farà patir. Ha arribat un nou monstre que sobrevola pel sostre. S’ha de pagar aviat a Hisenda el valor de mitja tenda. Abans de sis mesos, -diu- s’ha de saldar en efectiu. * Impost de Successions i Donacions

9 A més d’això han de pagar plusvàlues i aixovar.
Per a pagar Successions els donaven “solucions”. “- Posi el seu pis en venda encara que perdi renda”. ”- Aixo no és cap entrebanc demani els diners al banc”.

10 Desprès d’una acció tan vil
viuen tots dins d’un barril. Veient que res poden fer han cridat tots:“- No pot ser!" Successions?. No, gràcies, que ja tenim prou desgràcies. Un lloc web nou s’ha compost per a reformar l’impost.

11 www.NOsuccessions.org Visita i registra’t
Texts: À. Serrano / Dibuixos: P. Velasco © 2009


Descargar ppt "Www.NOsuccessions.org."

Presentaciones similares


Anuncios Google