COM PRESENTAR UN TREBALL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES
Advertisements

LA NOTÍCIA I LA PREMSA Realitzat per: Beatriz Gracia Lillo i
POLIMÈDIA I ALTRES RECURSOS PER A L’ELABORACIÓ DE MATERIALS EN LÍNIA
Impress 3... Posa-hi un fons!
EL TREBALL DE CATALÀ.
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
MANUAL NOMINAPLUS.
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
Títols oficials. Tramesa dels títols als centres. Circuit
Com fer una presentació de diapositives
Eines digitals TIC © McGraw-Hill.
SEMINARI: L’ORIENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE L’ABANDONAMENT ESCOLAR ALS CENTRES D’ADULTS. CURS Grup 1 La informació dels centres d’adults.
CUIDATGE.
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
Writer 2... posant els textos “en forma”!
Ens visita el dentista a P3, P4 i P5!!!
Centre de Suport AFA PARETS (Parets del Vallès).
TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR
Library and Information Science Abstract
Creació d’un mapa personalitzat
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
PAS 1 Omplir el model 303 com sempre però cal tenir 2 coses en compte:
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
La carta formal.
Funcionament See Thecnical.
Una forma fàcil d'obtenir algunes fórmules
El nou pla docent de la UB: Adequació al sistema ECTS
Impress 2... Edita la teves presentacions!
Vilafranca del Penedès Curs 2015/16
Treball i energia. Potència. Calor.
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
Com introduir les Guies Docents
Quins documents puc posar al Campus Virtual de la UB?
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
WEBQUEST WEB...QUÈ ? Alumnes de l’Escola ESTEL VALLSECA.
Journal citation report
Writer Fora dels límits!
ESCOLA CERVANTES (BARCELONA) CLASSE DE P-3 MARIA JOSÉ MATA
Normes del laboratori de ciències naturals
El dia del cribratge d’alcohol a Catalunya, una estratègia de sensibilització en el marc del programa Beveu Menys Autors: Díaz Álvarez, Estela; Segura.
DIADA DE LA PAU A SJO.
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
L'ÀTOM Repàs del que hem fet fins ara:
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
Títol de la presentació
Presentació BATXILLERAT
1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.
Com fer una presentació? Comunicació oral
QUÈ CAL SABER PER FER EL TREBALL
Localitzar citacions rebudes
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
Curs de Biocomputació Universitat Autònoma de Barcelona
INSTITUT ELS TRES TURONS
QUÈ CAL SABER PER FER EL TREBALL
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
E-certificat Bellaterra, 20 de novembre 2015
Llengua catalana i literatura
Aula Oberta IES Arnau Cadell
(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els.
BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO
6a SETMANA de QUARESMA US PRESENTEM LA JOANA QUE ENS ACOMPANYARÀ EN AQUESTA SISENA SETMANA DE QUARESMA. LA JOANA DE VEGADES ES MOSTRA MOLT RESPONSABLE.
PROPOSTES D’AVALUACIONS FIGUROANALÒGIQUES
Estils i Plantilles Ms Word.
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
Transcripción de la presentación:

COM PRESENTAR UN TREBALL COM FER UN DOSSIER COM PRESENTAR UN TREBALL

ESTRUCTURA DEL DOSSIER El dossier ha de tenir diverses parts. Unes són obligatòries; unes altres variaran segons la matèria i us les especificaran els professors corresponents. PARTS OBLIGATÒRIES Portada Índex general Material degudament classificat o ordenat. Full en blanc

ESTRUCTURA DEL TREBALL El treball ha de tenir diverses parts. Unes són obligatòries i unes altres dependran de la matèria i del tipus de treball. PARTS OBLIGATÒRIES Portada Índex general Parts del treball demanat: cos del treball Fonts documentals: bibliografia/webgrafia Full en blanc

PORTADA La portada inclou: El títol (Si s’escau, una il·lustració) El nom de l’autor (Alumne/a:) El nom del professor (Professor/a:) La data de realització El curs acadèmic (Curs 2016-2017) El nom del centre educatiu (Institut Els Tres Turons)

ÍNDEX GENERAL Hi consta la relació de totes les parts del document, inclosos els títols dels capítols, acompanyades del número de la pàgina en la qual apareixen. S’han de numerar cada un dels apartats i subapartats. Pot haver-hi dos apartats en el mateix full. Si l’apartat ocupa més d’una pàgina, només es posa el número de la primera. Exemple: 2. Les lloses de la riera……………………………………....….. 4 2.1. Origen………………………………………..……………. 4 2.2. Anàlisi geològic…………………………..………………. 7

FOTOGRAFIES I IL·LUSTRACIONS Totes les fotografies, esquemes, taules que s’utilitzin en el dossier o treball han d’estar citades o esmentades en el text. Col·oqueu les imatges centrades. Podeu fer-los una vora perquè quedin més ben acabades. Cadascuna de les imatges ha de tenir un peu de fotografia, amb lletra de cos més petit que el text. Peu de foto (cos 9)

BIBLIOGRAFIA És imprescindible fer saber d’on s’ha tret la informació, les imatges, etc. Per això cal escriure’n la referència correctament. Si la informació està extreta d’internet, no es pot posar com a referència un cercador de pàgines (google.es, youtube.com, etc.) ja que són només les eines que ens porten a la pàgina d’informació. [LLIBRE D’UN SOL AUTOR] SOLÀ, J. Ensenyar la llengua. Barcelona: Empúries, 2003. (Biblioteca universal; 1979)

BIBLIOGRAFIA [LLIBRE DE MÉS D’UN AUTOR] ESCARDINO BENLLOCH, A.; BERNA PRATS, À. Introducció a l’enginyeria dels reactors químics. València: Universitat de València, 2003. (Educació. Materials; 67) Si hi ha més de dos autors, cal posar el primer i “i altres”. [DOCUMENTS EN LÍNIA] DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT [En línia]. Generalitat de Catalunya. http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/ [Consulta: 30 de setembre de 2016]

NORMES DE PRESENTACIÓ Si el dossier o treball és fet a mà, cal que hi hagi marges, espai entre línies, bona cal·ligrafia i bona presentació. Si el dossier o treball és fet amb l’ordinador, tingueu en compte el següent: Interlineat d'un espai i mig. Lletra sempre de la mateixa família (preferiblement Arial), d'un cos o grandària d'11- 12 punts per al text principal.

NORMES DE PRESENTACIÓ Títols amb lletra més gran que l’emprada en el cos del treball. Els títols no porten punt final. Paginació dels fulls correlativa. És recomanable escriure la numeració centrada a la part inferior de la pàgina. Les pàgines en blanc, les que només es reserven per a un títol o les que són ocupades completament per una il·lustració també compten com a pàgines, però no han de dur impresa la numeració. Es compta a partir del primer full, amb l’excepció de la portada.

NORMES DE PRESENTACIÓ Després de punt i a part, separeu amb una línia en blanc els diferents paràgrafs del text.

NORMES DE PRESENTACIÓ Revisió del text. Si treballeu amb l’ordinador, corregiu el text amb un corrector ortogràfic. S’ha de presentar sense faltes. (www.softcatala.org) Repàs i relectura del text sencer abans de la impressió definitiva i/o del relligat. En el cas que hàgiu detectat algun error, refeu o reimprimiu el que faci falta. Relligat amb algun element que asseguri que no es desmuntarà ni quedaran fulls solts. Podeu incloure al marge superior (o inferior) un logo o una línia o el títol del treball...; algun element que aporti un toc diferencial a la vostra feina.

HO HE FET BÉ? He comprovat que hi ha tots els apartats? He posat tota la informació de la portada? Sí No He fet l’index amb els apartats numerats i amb el número de la primera pàgina? He seguit les normes generals de presentació pel que fa a lletra, presentació, marges, títols, espai entre paràgrafs... He posat les fotografies centrades i amb vora? He repassat si hi ha faltes d’ortografia? He escrit bé la bibliografia? He posat la ressenya de totes les pàgines web i llibres que he utilitzat? He repassat si hi ha errors d’ordre? He posat un full blanc al final? He relligat bé els fulls?

INSTITUT ELS TRES TURONS