La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Journal citation report

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Journal citation report"— Transcripción de la presentación:

1 Journal citation report
Guia introductòria

2 Introducció a JCR Què és JCR? Journal Citation Reports ofereix un medi per avaluar de manera crítica les revistes més importants del món. És l’únic recurs d’avaluació de revistes que dóna informació estadística basada en les dades de les cites. JCR Web permet mesurar la influència i l’impacte de les investigacions realitzades (a nivell de revistes i categories) i mostra les relacions entre les revistes que citen i les que són citades. S’actualitza anualment i apareix al juny (al juny 2012 veurem les dades del 2011)

3 Introducció a JCR Inici Podem cercar a través de 3 pestanyes diferents: La cerca transversal: permet executar la mateixa cerca a totes les bases de dades d’ISI contractats. La cerca a cadascuna de les bases de dades per separat Diferents tipus de cerca: general, ràpida, avançada, de referències citades, etc.

4 Introducció a JCR Cerca d’informació sobre una revista concreta

5 Introducció a JCR Conèixer el títol o alguna paraula del mateix Conèixer l’ISSN A les respostes hi trobem: ISSN Núm. Total de cites Factor d’impacte Índex d’immediatesa Núm. d’articles publicats Vida mitjana de les cites

6 Introducció a JCR Cerca de revistes segons el país

7 Introducció a JCR Cerca de revistes segons la categoria temàtica

8 Introducció a JCR Cerca de revistes segons la categoria temàtica

9 Introducció a JCR Cerca de revistes segons la categoria temàtica Utilitzada per cercar grups de revistes sobre un tema d’investigació per a selecccionar aquelles que poden ser d’interès o per comparar-les segons la influència de les mateixes Per marcar varis grups seleccionats utlitzar MAJúSCULA + CTRL Des de la llista resultant es poden exportar registres

10 Introducció a JCR Pantalla d’informació d’una revista en el JCR: apartats i paràmetres Quan seleccionem un títol ens apareix: Dades bàsiques de la publicació Característiques de la revista: Títol sencer i abreviats ISSN Periodicitat Idioma Informació detallada de l’editor

11 Introducció a JCR Pantalla d’informació d’una revista en el JCR: apartats i paràmetres Factor d’impacte de la revista:

12 Introducció a JCR Pantalla d’informació d’una revista en el JCR: apartats i paràmetres Índex d’immediatesa i vida mitja de la revista:

13 Introducció a JCR Pantalla d’informació d’una revista en el JCR: apartats i paràmetres Vida mitja de les citacions incloses:

14 Introducció a JCR Pantalla d’informació d’una revista en el JCR: apartats i paràmetres Dades font d’articles i ressenyes: important tenir-ho en compte perquè els artícles de revisió o ressenyes són normalment més citats que els artícles d’investigació originals.

15


Descargar ppt "Journal citation report"

Presentaciones similares


Anuncios Google