La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR"— Transcripción de la presentación:

1 TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR

2 Els alumnes de 2n. vam triar com a projecte de curs L’univers.
Primer vam pensar què sabíem i després què volíem aprendre. A partir d’aquí vam escriure les preguntes, les vam organitzar i les vam ajuntar per temàtiques semblants, d’aquesta manera vam fer els diversos grups de treball.

3 Després que cada grup va buscar la seva informació, va tocar la feina de llegir i trobar les respostes a les preguntes. També vam portar elements per decorar la classe i va ser llavors, quan se’ns va ocórrer la idea: per què no fem els nostre sistema solar? I per a fer-ho, vam decidir demanar ajudar al mestre de plàstica. Primer vam buscar les característiques de tots els planetes. Després vam decidir quines mides d’esferes necessitàvem per a fer els diferents planetes.

4 El següent pas va ser començar a donar la forma rodona fent capes i capes de paper de diari amb cola.

5 Una vegada ja vam tenir totes les esferes acabades va ser el moment de decidir. Quin color necessitàvem? I ens vam posar mans a l’obra!

6 El primer pas va ser fer una primera capa de pintura d’un mateix color per a fer la base.

7 Quan la base ja va estar seca, vam començar a fer barreges i difuminats de colors per a donar la sensació de volum i caracteritzar a cada planeta.

8 Amb la Terra vam tenir més problemes i vam necessitar ajuda extra
Amb la Terra vam tenir més problemes i vam necessitar ajuda extra. Vam treballar amb un mapa mundi i amb un globus terraqüi.

9 Després de vernissar-los vam acabar la feina
Després de vernissar-los vam acabar la feina. Només ens faltava penjar-los. Mireu que bonics ens han quedat! Si mireu a galeria de la web, trobareu més fotografies de tot el procés.


Descargar ppt "TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR"

Presentaciones similares


Anuncios Google