La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El mercat ELS NENS I NENES DE P-4."— Transcripción de la presentación:

1 El mercat ELS NENS I NENES DE P-4

2 Per finalitzar el nostre projecte, només ens queda posar en pràctica tots els coneixements que hem anat aprenent a partir d’imatges, vivències, puzles, contes, mapes, experiments, fotografies, etc..

3 Podem convertir la classe en un mercat?
A la classe volíem fer una representació d’un mercat i un supermercat. Però... com ho podríem fer? Primer parlem sobre els diferents materials que necessitem. Busquem objectes que tenim a l’aula i també anem per tota l’escola observant i demanant material per poder crear el nostre supermercat i diferents parades.

4 El mercat de P–4 JUGUEM!!! Comencem a organitzar diferents parades i un supermercat per les taules a partir de tots els aliments que hem recollit. EL SUPERMERCAT LA CARNISSERIA FRUITERIA PEIXATERIA EL FORN DE PA

5 Així que vam fer una prova tots junts..
Quan ens vam posar a jugar a les botigues, uns i altres no sabíem què havíem de dir. Així que vam fer una prova tots junts.. ESCOLTEU!

6 Fem de botiguers/es i venedors/es
Ara sí, ja sabem què hem de fer, així que ja podem començar...

7 EL MERCAT del barri Després de practicar a la classe, va arribar el dia d’anar al mercat del Ninot!!

8 SORTIDA Vam parlar amb els botiguers, vam entrar a dins d’alguna parada, alguns vam poder tastar diferents aliments, d’altres vam poder observar com són les cuines d’un restaurant del mercat i també vam veure la diferència de com està organitzat el mercat i com estan classificats els aliments del supermercat...

9 ENS HO VAM PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ!!!!!!!!
Vam poder veure moltes coses!! ENS HO VAM PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ!!!!!!!!

10 Ja hem acabat el nostre projecte!!
Després de molt d’investigar, ja hem resolt tots els dubtes! Quan vam escollir aquest tema per treballar, primer vam parlar de tot el que sabíem i a partir de les nostres inquietuds, van anar sorgint preguntes per investigar, ho recordeu ??

11 Què hem après? Ara sabem que a Barcelona hi ha 39 mercats alimentaris i 4 mercats no alimentaris. A més a més, cap mercat té les mateixes parades. El mercat del Ninot i de Sant Antoni estan en el nostre barri, a prop de l’escola. El primer mercat de Barcelona va ser el mercat de la Boqueria. Hem descobert que hi ha mercats que no venen aliments: poden ser mercats de llibres, mobles, roba, animals... Al mercat, sabem que hi ha aliments que creixen dins d’un hivernacle. Hem après el nom de les parades i dels botiguers. Hem descobert que tots els ous no són iguals( hi ha de grans, mitjans i petits i de diferents colors). Hem observat la diferència entre mercats de poble i mercats de ciutat. I també mercats d’altres països, com per exemple, el mercat d’Amsterdam. En un mercat es paga a cada parada però en un supermercat es paga al final, a la caixa. Ara ja sabem com funcionen un mercat i un supermercat!!!

12 ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT el nostre projecte!!!!


Descargar ppt "El mercat ELS NENS I NENES DE P-4."

Presentaciones similares


Anuncios Google